soldații ucraineni au distrus unitatea de eliminare a minelor inamice UR-77 soldații ucraineni au distrus unitatea de eliminare a minelor inamice UR-77 “meteorit”/captură de ecran din videoclip

Soldații Brigăzii 112 de apărare teritorială a orașului Kiev, împreună cu Tunarii celei de-a 92-a brigăzi mecanizate separate a AFU numită după atamanul Koshevoi Ivan Sirk, au distrus echipamentul special al inamicului. Vorbim despre instalația de compensare a rachetelor autopropulsate Ur-77 Meteor.

Înfrângerea țintei a fost raportată în centrul de presă al Brigăzii 112 pe pagina oficială de Facebook.

“Soldații brigăzii 112 a forțelor teritoriale de apărare ale Forțelor Armate ale Ucrainei din regiunea Harkov, printre pădurile de pădure, au urmărit și împreună cu Tunarii din 92 OMBR. atamanul koshevoi Ivan Sirko a distrus Lansatorul rus de rachete autopropulsate UR-77. Un trofeu rar. Bijuterii de lucru”, au spus reprezentanții diviziei.

Videoclipul de mai jos arată cum soldații brigăzii 112 au descoperit echipamentul cu ajutorul unei drone de recunoaștere. Ei au transmis coordonatele UR-77 tunarilor, care au făcut o grevă precisă. Lovitura este înregistrată în videoclip.

Referință de la UNIAN: UR-77 “meteoritul” a fost creat pe baza obuzierului autopropulsat 2S1 “garoafa”. Scopul său este de a crea pasaje în câmpurile minate de șase metri lățime. Muniția vehiculului constă din două încărcături alungite cu rachete de remorcare cu combustibil solid. Împreună vă permit să creați două pasaje de până la 90 de metri lungime.

Reamintim, conform datelor recente ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, de la invazia pe scară largă, apărătorii ucraineni au distrus 83 de unități de echipament special.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *