APU a distrus Su-34 rusesc/fotografie ua.depositphotos.com APU a distrus Su-34 rus/fotografie ua.depositphotos.com

În seara zilei de 18 mai, soldații forțelor armate din Ucraina au distrus un bombardier rus Su-34. Sa întâmplat în apropierea orașului Kupyansk, regiunea Kharkiv.

Acest lucru a fost raportat de armata Yuri Kochevenko pe Twitter.

“Chiar acum, în apropiere de Kupyansk, regiunea Kharkiv, AFU a distrus un bombardier rusesc Su-34. Căci acesta este cerul nostru”, a scris Kochevenko.

După cum sa menționat în canalul Telegram “APU. Războiul cu ocupanții”, apărătorii ucraineni ar putea obține cu ușurință avionul ocupanților din pozițiile de lângă Chuguev sau Pechenegi.

 harta/fotografia terenului t.me/zsuwar harta zonei/fotografie t.me/zsuwar

Kochevenko a publicat, de asemenea, o interceptare radio a unei conversații din avionul doborât. Indică faptul că motorul din stânga a luat foc în Su-34. Piloții speriați erau pe cale să se ejecteze. Nu se știe dacă au reușit.

Citește și:  Apărare Aeriană și arme: falsul pro-rus despre studioul de film Odessa a fost risipit Apărare aeriană și arme: falsul pro-rus despre studioul de film Odessa a fost eliminat rușii organizează sezonul turistic în regiunea Kherson cu arma Rușii cu arma organizează un sezon turistic în regiunea Herson Rusia a lansat o rachetă de tip X la Odessa, a fost doborâtă de forțele de apărare aeriană Rusia a lansat o rachetă de tip X la Odessa, a fost doborât de forțele de apărare aeriană mai mult de zece ținte aeriene ale ocupanților au fost lovite în timpul zilei - Comandamentul Forțelor Aeriene În timpul zilei, mai mult de zece ținte aeriene ale ocupanților au fost lovite-Comandamentul Forțelor AerieneAPU în Donbass a doborât 2 elicoptere rusești și 5 drone astăzi APU în Donbass a doborât 2 elicoptere rusești și 5 drone astăzi

după cum a raportat UNIAN, parașutiștii ucraineni anteriori au doborât o dronă modernă ZALA 421-08 inamicul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.