inamicul continuă să bombardeze așezările cu artilerie cu butoi și rachetă/facebook.com/GeneralStaff.ua Inamicul continuă să bombardeze așezările cu artilerie cu butoi și rachetă/facebook.com/GeneralStaff.ua soldații ucraineni au neutralizat inamicul DRG în direcția slavă.

Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

în direcția slavă bombardarea din artilerie cu butoi și rachetă a fost înregistrată lângă Novaya Dmitrovka, Bogorodichny, Chepil, Karnauhovka, destul de mare, Barvenkovo, șireturi, Gusarovka și Dmitrovka. De forțele grupului de recunoaștere, inamicul a încercat să efectueze recunoașterea la sud de Mazanovka, ocupanții au fost descoperiți și neutralizați”, se spune în raport.

în direcția Kharkiv El a bombardat zonele așezărilor din Harkov, Prudyanka, pepinieră, rusă tishki, Novaya Nikolaevka, Rubezhnoye, Peschanoe, Borshchevaya, Zailovka, Lebyazhye, Korobochkino, Bazaliyevka și Basovo.

Invadatorii au făcut un avans în direcția Kochubeyevka-Dementievka, au fost respinși și retrași.

Citește și:  două treimi din locuitorii Donetsk au părăsit deja regiunea-șeful OVA Două treimi din locuitorii din regiunea Donetsk au părăsit deja regiunea – șeful OVA diplomatul a enumerat trei posibile amenințări la adresa Ucrainei din Transnistria Diplomatul a enumerat trei posibile amenințări la adresa Ucrainei din Transnistria Zelensky: UE ar trebui să umple pauza cât mai curând posibil și să adopte un nou pachet de sancțiuni împotriva Federației Ruse Zelensky: UE ar trebui să umple pauza cât mai curând posibil și să adopte un nou pachet de sancțiuni împotriva Federației Ruse

Războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești se concentrează pe capturarea lui Donbass. Inamicul, ca urmare a atacurilor din 2 August, are un succes parțial în direcțiile Bakhmut și Avdiivka.

În același timp, încercările de a avansa inamicul în direcțiile companiei – Vershina, Vladimirovka – Yakovlevka, Klinovo – Zaitsevo și Pokrovskoye – Bakhmut au fost respinse cu succes. Invadatorii s-au retras cu pierderi.

De asemenea, Forțele Armate ale Federației Ruse au efectuat operațiuni de asalt în direcția Mineralnoye – Avdiivka, nu au avut succes, s-au retras.Ofensivele rusești din direcțiile Kramatorsk și Harkov au fost respinse cu succes pe 2 August.

Ca urmare a loviturilor precise de rachete ale Forțelor Armate ale Ucrainei asupra depozitelor ocupanților din Regiunea Herson, Rusia a început să transfere unități suplimentare spre sud și acum a luat o poziție defensivă. potrivit șefului ex-adjunct al Statului Major General, locotenent general Igor Romanenko, Federația Rusă ar putea schimba planul de atac asupra Ucrainei, încercând să captureze regiunile sudice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.