soldații ucraineni au anulat încercările acțiunilor de asalt ale inamicului/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua soldații ucraineni au anulat încercările acțiunilor de asalt ale inamicului/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

În zona Bogorodichny și Nikolaevka, regiunea Donetsk, soldații ucraineni au respins cu succes un atac inamic.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina începând cu ora 18:00.

În special, în direcția Harkov, inamicul, pentru a identifica punctele slabe în apărarea trupelor noastre, a încercat fără succes să efectueze recunoașterea prin luptă lângă Rtischevka. În plus, bombardarea infrastructurii civile a fost înregistrată în zonele așezărilor Udy, Ukrainka, Korobochkino, Mikhaylovka și Petrovka.

“În direcția slavă, inamicul își concentrează eforturile principale pe menținerea pozițiilor sale. El a efectuat atacuri de artilerie în zonele așezărilor Dibrovnoye, Grushevakha, Bolshaya Kamyshevakha, Krasnopolye și Dolina. În zona așezării Bogorodichnoye, apărătorii noștri au respins cu succes asaltul inamic”, se spune în mesaj.

Citește și:  la Severodonetsk-bătălii decisive, armata rusă vrea să ajungă în regiune înainte de 26 iunie - Ministerul Apărării Severodonetsk are bătălii decisive, armata rusă vrea să ajungă în regiune înainte de 26 iunie-Ministerul Apărării pierderile Federației Ruse în război: a devenit cunoscut câți invadatori au fost distruși în Ucraina (infografic) Pierderile Federației Ruse în război: a devenit cunoscut câți invadatori au fost distruși în Ucraina (infografic) ocupanții au efectuat trei atacuri aeriene în jurul Lisichansk (foto) Invadatorii au efectuat trei atacuri aeriene în jurul Lisichansk (foto)  Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a aflat cum Rusia a acoperit cerul regiunii Bryansk Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a aflat cum Rusia a acoperit cerul regiunii Bryansk

se remarcă faptul că inamicul nu a desfășurat acțiuni active în direcția Kramatorsk.

În plus, în direcția Severodonetsk, ocupanții continuă să tragă din artileria barilului și mai multe lansatoare de rachete la unitățile trupelor ucrainene.

Inamicul a efectuat, de asemenea, atacuri aeriene asupra instalațiilor de infrastructură civilă din zonele așezărilor Ustinovka și Lisichansk.

“În același timp, au fost înregistrate atacuri de artilerie asupra infrastructurii civile lângă Lisichansk, Gorsky și Ustinovka. Lupta continuă pentru controlul orașului Severodonetsk. În plus, soldații ucraineni au anulat încercările acțiunilor de asalt ale inamicului în zonele așezărilor Mirnaya Dolina și Belaya Gora”, a menționat Statul Major General.

De asemenea, un grup de sabotaj și recunoaștere a inamicului a încercat să opereze în direcția Bakhmut sub acoperirea bombardamentelor de artilerie din zona așezării Nikolaevka.

“Ca urmare a daunelor provocate de foc primite de la soldații noștri, ea s-a retras. În viitor, inamicul a încercat un atac, nu a avut succes”, spune rezumatul.

În plus, ocupanții au tras asupra infrastructurii civile din zonele așezărilor Belogorovka, Berestove, Yakovlevka, Pokrovskoye. Atacurile aeriene au fost efectuate în apropiere de Maloryazantsevo și Belogorovka.

După cum a raportat UNIAN, în rezumatul din această dimineață, Statul Major General a raportat că ocupanții ruși din Ucraina în cinci direcții încearcă să împiedice regruparea unităților trupelor ucrainene.în special, agresorul încearcă să împiedice regruparea trupelor statului nostru în direcțiile Zaporozhye, Novopavlovsky, Kurakhovsky, Avdeevsky și Limansky.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.