APU a respins Ofensivele inamice în două direcții/facebook.com/GeneralStaff.ua APU a respins Ofensivele inamice în două direcții/facebook.com/GeneralStaff.ua

Militarii Forțelor Armate ale Ucrainei au respins decisiv ofensiva invadatorilor în direcțiile Kramatorsk și Kharkiv

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina pe rețeaua socială Facebook.

În special, în direcția Kramatorsk, bombardamentele au fost înregistrate lângă Seversk, Serebryanka, Verkhnekamensk, Zvanovka și Donetsk. Inamicul a efectuat, de asemenea, un atac aerian lângă Serebryanka și, de asemenea, a efectuat recunoaștere aeriană de la vehicule aeriene fără pilot lângă Krivoy Luka.

“Inamicul a încercat să avanseze în direcția Novoluganskoye – Ivano-Dariivka. El a primit o respingere decisivă din partea soldaților noștri și s-a retras”, spune rezumatul.

De asemenea, în direcția Donetsk, inamicul își concentrează eforturile asupra desfășurării unei ofensive în direcțiile Bakhmut și Avdiivka. Prin utilizarea sistematică a mijloacelor de distrugere a focului, inamicul încearcă să constrângă acțiunile trupelor ucrainene și să împiedice transferul lor în zonele amenințate.

În același timp, în direcția slavă, inamicul a tras din artilerie cu butoi și rachetă în zonele așezărilor Kurulka, Grushuvakha, Dibrovnoye, Adamovka, Dolina, Krasnopolye, Mazanovka, Velikaya Kamyshevakha, Vasilevka primul și Krest. A efectuat un atac aerian lângă Dibrovny.”activitatea grupurilor de recunoaștere de lângă Dolgenky și vale a fost remarcată, grupurile s-au retras”, spune rezumatul.

În același timp, în direcția Harkov, inamicul a tras din tancuri, artilerie cu butoi și rachete în zonele așezărilor din Harkov, Chuguev, Dementievka, Protopopovka, Gusarovka, Chepel, pepinieră, Cherkassky Tishki, Petrovka, Rtishchovka, Stary Saltov, Skripai, Sosnovka, Tsirkuny și Svetlichnoye. A lovit un atac aerian lângă Verkhny Saltov.

“Ocupanții au eșuat și s – au retras în timp ce încercau să îmbunătățească situația tactică în direcția Ternova-Bayrak”, spune rezumatul.

Citește și:  atac terorist în Yelenovka: persoane necunoscute au început să colecteze informații despre prizonierii ucraineni Atac terorist în Yelenovka: persoane necunoscute au început să colecteze informații despre prizonierii ucraineni ocupanții încearcă să ascundă pierderile după grevă în Crystal-intelligence Ocupanții încearcă să ascundă pierderile după grevă în Crystal-intelligence  Ministerul Apărării al Federației Ruse răspândește un fals despre plasarea pe acoperișul comediei muzicale Odessa a Forțelor Armate din Ucraina Ministerul Apărării al Federației Ruse răspândește un fals despre plasarea forțelor armate militare pe acoperișul comediei muzicale Odessa problema este în rezonanță: Tishchenko a recunoscut că este angajat în Voluntariat de dragul PR “Problema este în rezonanță”: Tishchenko a recunoscut că este angajat în Voluntariat de dragul PR doctorul a fost ucis: numărul victimelor atacului cu rachete de la Vinnița de către ocupanții ruși a crescut Doctorul a fost ucis: numărul victimelor atacului cu rachete de la Vinnița de către ocupanții ruși a crescut

Amintiți-vă că ocupanții ruși au pătruns pe teritoriul ucrainean fără a declara război dimineața devreme pe 24 februarie. Dușmanii au reușit să preia controlul, în special, asupra unei părți din Regiunea Luhansk.

apărătorii Ucrainei au dat o mustrare demnă inamicului. Începând cu 2 August, aproximativ 41.170 de dușmani au fost eliminați pe pământul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.