în Volynia, copiii au fost răniți din cauza epavei dronelor inamice/fotografie ssu.gov.uaÎn Volynia, copiii au fost răniți din cauza epavei dronelor inamice/fotografie ssu.gov.ua

În Volynia, din cauza epavei unui UAV, o persoană a murit în satul Dubovoye, iar cinci au fost spitalizați, trei dintre ei copii.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de către președintele administrației militare regionale Volyn, Yuri Pogulyayko, într-un mesaj video.

“O persoană a fost ucisă, cinci persoane au fost spitalizate-doi adulți și trei copii. Toți au primit asistență medicală, viața lor nu este în pericol. Acum există doi adulți în unitatea medicală”, a spus Pogulayko.

Amintiți-vă că două UAV-uri au fost doborâte astăzi în Volynia, epava uneia dintre ele avariate case private.

Comandamentul aerian” vest ” al Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei pe Facebook a menționat că pe 25 iulie au fost detectate două UAV-uri inamice în direcția nord-vestică, care au traversat spațiul aerian al Ucrainei din Belarus și au efectuat recunoașterea aeriană a obiectelor din regiunea Volyn. UAV-urile au fost distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.