Rusia suferă pierderi grele în Ucraina/REUTERS foto Rusia suferă pierderi grele în Ucraina/REUTERS foto

Soția unui militar rus care participă la războiul împotriva Ucrainei îi sfătuiește pe soțul ei să se rănească și să evite luptele ulterioare cu AFU.

Acest lucru este evidențiat de o altă interceptare de informații a conversațiilor ocupanților.

O femeie rusă îi oferă soțului ei să “cadă din rezervor” pentru a se răni. Deoarece, în opinia ei, nu există altă cale de ieșire – nu va exista rotație, pentru că “toată lumea refuză.”

Omul este înclinat să creadă că este mai bine să se “rănească”, deoarece toate rănile sunt verificate de FSBSHNIKI.

Apoi, el spune povestea “curățării” așezării ocupate.

“Satul a fost luat recent. Avem nouă 300-X. pușcașii marini aproximativ 100 au venit. Sa dovedit 50. Și comandantul batalionului spune, aruncați o grenadă în fiecare subsol fără să vă uitați. Și apoi intră. Băieții nu au aruncat. Și apoi am intrat și sunt patru copii mici care stau acolo”, a spus ocupantul.

Războiul din Ucraina: date actualizate

Inamicul nu încetează să efectueze operațiuni ofensive în zona operațională Estică pentru a stabili controlul deplin asupra teritoriului Regiunilor Donetsk, Luhansk și Herson și pentru a ține coridorul terestru între aceste teritorii și Crimeea ocupată temporar.

În același timp, Rusia menține tensiuni în regiunea transnistreană a Republicii Moldova și pe teritoriul Republicii Belarus.

Informațiile Britanice afirmă că Rusia depune eforturi semnificative în zona Izium și Severodonetsk, încercând să realizeze un progres în Slavyansk și Kramatorsk. În același timp, forțele ucrainene au împiedicat cu succes încercările trupelor rusești de a traversa râul în Donbas. 

Apărătorii Ucrainei au eliminat deja aproape 27 de mii de militari ruși. Pierderile ocupanților cresc în fiecare zi. Pe lângă forța de muncă, țara ocupantă pierde echipament militar. 200 de avioane inamice au fost deja distruse. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *