mai mult de 100 de mii de locuitori rămân în Mariupol/fotografie ua.depositphotos.com Peste 100 de mii de locuitori rămân în Mariupol/fotografie ua.depositphotos.com ocupanții din Mariupol au închis spitale pentru a ascunde izbucnirea cazurilor de holeră din oraș.

Acest lucru a fost anunțat de primarul din Mariupol Vadim Boychenko la difuzarea teletonului de informații.

“Trebuie să înțelegem că acum acele spitale care sunt ghidate de așa-numitul “DNR”, închid acele spitale, astfel încât aproape că nu primim informații. Cu toate acestea, există acum dovezi că există primele focare ale acestor boli (holera – UNIAN). Și “luptă” în așa fel încât au închis orașul și l-au pus în carantină”, a spus Boychenko.

după cum a raportat UNIAN, situația din Mariupol este catastrofală, nu a existat lumină sau apă în oraș de mult timp. A fost practic distrusă de ocupanții ruși.

Citește și:  linia frontală este situată la 20-30 de kilometri de oraș: primarul despre situația din Nikolaev Linia frontală este situată la 20-30 de kilometri de oraș: primarul despre situația din Nikolaev  Rusia introduce consilieri educaționali în școlile din Donbass Rusia introduce “consilieri educaționali” în școlile din Donbass src=”/wp-content/uploads/2022/06/v-mariupole-zakryli-bolnicy-chtoby-skryt-vspyshku-holery-bojchenko-cec0941.gif “width =” 370 “height =” 130 “lazy =” 1 “alt =” Rusia rămâne fără rachete de precizie, dar poate lupta încă un an-inteligență”/> Federația Rusă rămâne fără rachete de înaltă precizie, dar poate lupta încă un an – informații

Pe 20 mai, Primarul din Mariupol, Vadim Boychenko, a declarat că ocupanții încearcă să restabilească alimentarea cu apă în oraș, cu toate acestea, neavând competența, acest lucru duce la o descoperire masivă a conductelor și a inundațiilor. Mai târziu, el a spus că rușii nu au putut restabili alimentarea cu apă în Mariupol și au instalat corturi mobile de duș. Din cauzalipsa alimentării cu apă în oraș poate provoca focare de boli infecțioase.potrivit lui Boychenko, mai mult de 100 de mii de locuitori rămân în Mariupol.

anterior a fost raportat că ocupanții ruși sunt acum de raspandire un nou fals despre Odessa și Nikolaev.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.