Odessans ar trebui să rămână acasă în timpul unei curfew lungi/foto REUTERS

Consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Viktor Andrusiv, a declarat că locuitorii din Odessa ar trebui să rămână acasă în timpul unei lungi curfew, deoarece există pericolul acțiunilor DRG și probabilitatea lovirii rachetelor.

el a spus acest lucru pe aer de informații all-ucrainean Telethon.

“În timpul stingerii, vorbim, printre altele, chiar și despre acumularea de oameni, care pot apărea în parc sau în altă parte. Și într-adevăr, există informații serioase că pot exista acțiuni din partea sabotorilor sau DRG… și nu excludem că ar putea exista lovituri ale unor rachete”, a spus consilierul ministrului de Interne.

El a subliniat că locuitorii din Odessa nu au nicio motivație să iasă afară în timpul unei lungi curfew, cu toate acestea, în caz de încălcări, poliția va întocmi protocoale.

“Poliția va reține, va întocmi protocoale și le va lua acasă… Lucrul cheie este că oamenii nu se adună împreună, nu încearcă să organizeze marșuri, mitinguri, alte lucruri…Dar cred că toate acestea nu se vor întâmpla, pentru că nu va exista nici o motivație de a părăsi casa, pentru că totul (magazine, farmacii etc. – UNIAN) va fi închis”, a spus Andrusiv.

După cum a raportat UNIAN, prin ordinul șefului administrației militare regionale din Odessa, Maxim Marchenko, a fost impusă o stare de asediu numai pe teritoriul orașului Odessa de la ora 22, la ora 1 mai până la ora 5, la 3 mai 2022. Este interzis ca oamenii să se afle pe străzi și în alte locuri publice în perioada specificată, fără permise și certificate emise special. În restul regiunii Odessa, stingerea rămâne neschimbată, adică între orele 22.00 și 05.00.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.