momentul distrugerii MLRS rusești de către Tunarii ucraineni/ScreenshotMomentul distrugerii MLRS rusești de către Tunarii ucraineni/Screenshot

Forțele Armate ale Ucrainei continuă să lupte cu succes cu invadatorii, distrugându-și echipamentul. De data aceasta, luptătorii din cea de-a 40-a brigadă de artilerie separată numită după Marele Duce Vitovt au încercat tot posibilul.

Acest lucru este raportat pe pagina oficială de Facebook de către Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Statul Major General a publicat un videoclip corespunzător cu executarea misiunii de luptă și a spus că artileria ucraineană a lucrat cu măiestrie la lansatoarele de rachete multiple ale rușilor.

direcția activității eficiente a tunarilor ucraineni nu este dezvăluită.

ce se știe despre pierderile inamice în război

Timp de aproape patru luni de la începutul războiului pe scară largă pe teritoriul Ucrainei, aproximativ 33 de mii 600 de ocupanți au mers la concertul de la Kobzon. Abia în ultima zi, APU a eliminat cel puțin două sute și jumătate de “turiști”ruși.

După cum a scris UNIAN, datele despre rușii morți din surse deschise indică faptul că în războiul împotriva Ucrainei, soldații ruși în vârstă de 21-23 de ani sunt cel mai adesea uciși, mai ales din regiunile sărace ale Rusiei.

Anterior, SSO din Ucraina a lansat imagini exclusive ale activității grupurilor de luptă de la marginea Severodonetsk din Regiunea Luhansk, unde bătăliile acerbe nu mai sunt doar pentru stradă, ci pentru fiecare casă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.