Ucraina a primit Slovacă S - 300 în aprilie/foto UNIANUcraina a primit Slovacă S – 300 în aprilie/foto UNIAN

Inventatorii Vinnytsia au modernizat activitatea sistemului de apărare aeriană din zona lor. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina este încântat și dorește deja să introducă cele mai recente practici în întreaga țară.

Acest lucru a fost anunțat de șeful Vinnytsia Ova Serghei Borzov.

“Datorită Inventatorilor din Vinnytsia care au aplicat tehnologii moderne, a fost posibilă creșterea semnificativă a eficacității sistemului de apărare aeriană din regiunea noastră. Know-how-ul Vinnytsia este luat în considerare în Forțele Armate ale Ucrainei pentru implementare în toată Ucraina”, a spus Borzov.

Reamintim că, potrivit Ministerului Apărării al Ucrainei, rușii desfășoară două divizii de rachete antiaeriene S-300 în Crimeea ocupată. Ucraina a primit, de asemenea, sistemul de apărare aeriană S-300 din Slovacia în aprilie. Cancelarul German Olaf Scholz a anunțat transferul unui sistem modern de apărare aeriană în Ucraina.

Recent, comanda Forțelor Aeriene AFU a raportat că apărarea noastră aeriană a eliminat un elicopter inamic Ka-52, un bombardier de vânătoare Su-34 și alte ținte aeriene.

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.