ocupanții jefuiesc/REUTERS photo

Ocupanții recurg la jafuri și violență împotriva civililor în orașe și sate rezistente.

Acest lucru a fost anunțat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina în informațiile operaționale privind invazia rusă începând cu ora 24:00 din 22 martie.

“Forțele de ocupație Ruse continuă să desfășoare o operațiune ofensivă strategică împotriva Ucrainei. Din cauza lipsei de succes în războiul cu poporul ucrainean, inamicul sa mutat la distrugerea totală a infrastructurilor critice”, se spune în raport.

Astfel, ocupanții continuă să efectueze bombardamente de artilerie și să lanseze atacuri cu rachete și bombe asupra zonelor rezidențiale ale așezărilor, monumentelor arhitecturale istorice, școlilor, spitalelor și producției industriale civile.

“În orașele și satele care oferă rezistență pașnică trupelor ocupanților, invadatorii recurg la jafuri și violență împotriva populației civile”, a menționat Statul Major General.anterior, Statul Major General a declarat că există încă posibilitatea implicării Forțelor Armate din Belarus în războiul împotriva Ucrainei din partea Federației Ruse.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *