rușii suportă în mod regulat noi pierderi în Ucraina/foto Unian, Alexander TitRușii suferă în mod regulat noi pierderi în Ucraina/foto Unian, Alexander Sinitsa

unele unități ale ocupanților au pierdut cel puțin 50% din personalul lor în direcția Popasnyansk.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“Pentru a menține liniile de apărare, ocupanții își consolidează pozițiile înainte prin mutarea rezervelor în direcțiile probabile ale avansului unităților forțelor de apărare. Unitățile Separate ale celei de-a 150-a divizii de puști motorizate a celei de-a 8-a armate combinate din direcția Popasnyansk au suferit pierderi semnificative, cel puțin 50% din personal, arme și echipamente”, se arată în raport.

Statul Major General observă că personalul inamicului este demoralizat, ceea ce se datorează amânării constante a datelor de rotație. Acest lucru duce la refuzul personalului de a participa la ostilități.

Anterior, Institutul American pentru studiul războiului a declarat că rușii își vor risipi potențialul ofensiv în luptele pentru Severodonetsk.potrivit Statului Major General, de la începutul invaziei pe scară largă, începând cu dimineața zilei de 2 iunie, rușii au pierdut 30.850 de militari în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.