inamic demoralizat, suferă pierderi semnificative/foto UNIAN

Mâine este exact o lună de la începutul războiului. Rashiștii au încercat să “elibereze” rapid marile orașe ale țării, dar până acum nu au făcut prea multe progrese. Ele sunt din ce în ce recurge la bombardarea și bombardarea de obiecte civile

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat situația din Ucraina începând cu 23 martie. Apărătorii noștri rețin avansul inamicului, forțând inamicul să se retragă în anumite direcții.

deci, pe Polesie Trupele rusești încearcă să obțină un punct de sprijin pe frontierele realizate, regrupându-se după pierderile primite. Invadatorii au încercat să avanseze în zona așezării Teterevskoye, dar din cauza forțelor limitate, operațiunea a eșuat și au fost forțați să se retragă.

pe direcția Volyn nu au fost detectate acțiuni inamice active. Întoarcerea unităților individuale ale Republicii Belarus în locații permanente este parțial confirmată. În același timp, regimul Lukashenka continuă să dețină o grupare semnificativă de trupe în apropierea frontierei de stat a Ucrainei.

pe Severshchina datorită unei încercări nereușite de a bloca Chernihiv, inamicul încearcă să se recupereze din pierderi semnificative și să organizeze sprijin logistic pentru unitățile sale.

Pe direcția Brovarsky ocupanții continuă lucrările de inginerie, ocolind terenul și obiectele civile. Inamicul continuă să dețină blocaje rutiere pe rutele de sprijin logistic din zonele Novy Bykov, Losinovka, Bolshaya Doroga, Monastyrishche, Berestovets, Prokhory, Talalayevka, Makeyevka.

pe direcția Slobozhansky Unitățile ocupanților ruși își concentrează eforturile pe blocarea orașelor Harkov și Sumy și restabilirea pierderilor de personal.

ca urmare a luptelor în zona stafidelor Forțele de apărare ucrainene au distrus până la 60% din personalul și echipamentul militar al unităților de ocupație.

pe direcția Donetsk Scopul Federației Ruse rămâne să stabilească controlul asupra Rubezhny, Severodonetsk, Popasna, Verkhnetoretsky, Maryinka și Mariupol. Inamicul nu are succes, poartă pierderi.

pe direcția Taurică nu s-au găsit modificări semnificative. Sosirea și concentrarea personalului și a echipamentului militar al unităților forțelor armate ale Federației Ruse au fost înregistrate pe teritoriul ocupat temporar al Republicii Autonome Crimeea din zona Dzhankoy.

Pedirecția South Bug inamicul nu desfășoară acțiuni active, întărește echipamentul de inginerie al pozițiilor.

Potrivit Statului Major General, inamicul este demoralizat, are pierderi semnificative și probleme semnificative cu reaprovizionarea lor, precum și sprijin logistic. Forțele de apărare ucrainene efectuează o operațiune de stabilizare în anumite zone, reținând avansul inamicului și forțând inamicul să se retragă în anumite direcții.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *