marchează lucrarea războiului electronic inamic/t.me/modmilby Lucrarea mijloacelor inamice de război electronic este notată/t.me/modmilby Statul Major al Forțelor Armate din Belarus a desfășurat un training de comunicare la granița cu Ucraina.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe Facebook.

în direcțiile Volyn și Polessky A fost efectuată pregătirea de comunicare a Statului Major General al Forțelor Armate ale Republicii Belarus. Ocupanții continuă să folosească teritoriul Republicii Belarus pentru transferul grupurilor de sabotaj și recunoaștere pe teritoriul Ucrainei”, se arată în mesaj.

în direcția Seversky inamicul a tras în pozițiile trupelor noastre din artileria barilului. Efectuează recunoașterea aeriană în zonele de frontieră din regiunile Chernihiv și Sumy. Se remarcă lucrarea mijloacelor inamice de război electronic.

în direcția Slobozhansky inamicul se luptă pentru a ține granițele ocupate și pentru a preveni ofensiva unităților forțelor de apărare.

Citește și:  Pentagonul a respins declarația lui Shoigu despre HIMARII distruși din Ucraina Pentagonul a negat declarația lui Shoigu despre HIMARS distruse în Ucraina în ce regiuni ale Federației Ruse se formează noi batalioane de voluntari pentru războiul din Ucraina-ISW În ce regiuni ale Federației Ruse formează noi batalioane de voluntari pentru războiul din Ucraina-ISW trupele rusești probabil au decis să atace Avdiivka head-on - ISW trupele rusești probabil au decis să atace Avdiivka head-on – ISW

Războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești se concentrează pe capturarea lui Donbass. Ca urmare a atacurilor, inamicul are un succes parțial în direcțiile Bakhmut și Avdiivka.

În același timp, încercările de a avansa inamicul în direcțiile companiei – Vershina, Vladimirovka – Yakovlevka, Klinovo – Zaitsevoe și Pokrovskoye – Bakhmut au fost respinse cu succes. Invadatorii s-au retras cu pierderi.

De asemenea, Forțele Armate ale Federației Ruse au efectuat operațiuni de asalt în direcția Mineralnoye – Avdiivka, nu au avut succes, s-au retras.Ofensivele rusești din direcțiile Kramatorsk și Harkov au fost respinse cu succes.

Ca urmare a loviturilor precise de rachete ale Forțelor Armate ale Ucrainei asupra depozitelor ocupanților din Regiunea Herson, Rusia a început să transfere unități suplimentare spre sud și se află într-o poziție defensivă. potrivit șefului ex-adjunct al Statului Major General, locotenent general Igor Romanenko, Federația Rusă ar putea schimba planul de atac asupra Ucrainei, încercând să captureze regiunile sudice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.