Federația Rusă a acoperit cerul regiunii Bryansk cu sisteme moderne de apărare aeriană/captură de ecran Federația Rusă a acoperit cerul regiunii Bryansk cu sisteme moderne de apărare aeriană/captură de ecran

În regiunea Bryansk a Federației Ruse, inamicul a desfășurat sisteme de rachete antiaeriene S-300v4 (un sistem modern de apărare aeriană extrem de mobil).

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“…În direcția Seversky, inamicul continuă să dețină până la trei grupuri tactice de batalion din Armata 1 tanc din districtul militar occidental și o unitate de trupe aeriene pentru a acoperi o secțiune a frontierei ruso-ucrainene în regiunile Bryansk și Kursk. În regiunea Bryansk, inamicul s-a desfășurat până la divizia de rachete antiaeriene S-300V4”, se arată în raport.

În plus, agresorul rus a efectuat atacuri de artilerie în apropierea satului Seredina-Buda, regiunea Sumy.

În direcția Slobozhansky, inamicul a lansat un atac aerian și a efectuat bombardamente de artilerie în zonele așezărilor Timofeyevka și Valea Morozova.

Reamintim că Federația Rusă a invadat teritoriul ucrainean dimineața devreme pe 24 februarie și a început un război pe scară largă. Trupele rusești au bombardat mai întâi instalațiile militare, apoi cele civile.

Mai târziu, în regiunea Bryansk, care se învecinează cu Ucraina, au existat explozii și incendii. Partea rusă a susținut că forțele ucrainene au fost implicate în acest sens. Kievul a negat acuzațiile Federației Ruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.