Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a arătat cum pușcașii marini, Forțele Armate ale Ucrainei și TRO luptă împotriva invadatorilor din regiunea Chernihiv/salon foto

Armata rusă de ocupație a pierdut deja peste 3.500 de echipamente în 26 de zile după invazia pe scară largă a Ucrainei. Și în fiecare zi aceste statistici înfricoșătoare pentru inamic cresc. Soldații noștri continuă să se apere și să distrugă adversarii în toate direcțiile – atât în ciocniri directe, cât și în timpul luptelor de gherilă. Recent, unul dintre atacurile bruște asupra ocupanților a fost efectuat de pușcașii marini și apărarea teritorială din regiunea Chernihiv.

Acțiunile luptătorilor ucraineni sunt prezentate într-un videoclip publicat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina pe pagina sa oficială de Facebook. Descrierea videoclipului spune: “regiunea Chernihiv este țara gloriei partizane. Veteranii Corpului Marin cu apărarea teritorială a Forțelor Armate ale Ucrainei, împreună cu una dintre unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei, ard ocupanții ruși.”

Videoclipul arată cum soldații noștri au așteptat în ambuscadă o coloană inamică. Și apoi, cu o lovitură bine îndreptată dintr-o armă antitanc, luptătorii ucraineni au scos vehiculul de luptă al ocupanților.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.