inamicul din Ucraina într-o direcție se pregătește pentru renașterea ostilităților, avertizat în Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina/foto REUTERS Inamicul din Ucraina într-o singură direcție se pregătește pentru renașterea ostilităților, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a avertizat/foto REUTERS

În direcția Bugului de Sud, ocupanții ruși încearcă să-și păstreze pozițiile și se pregătesc să intensifice ostilitățile.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei începând cu ora 18:00.

Deci, în direcțiile Novopavlovsky și Zaporozhye, inamicul nu a condus ostilități active. A efectuat bombardamente folosind artilerie, mortare și lansatoare de rachete multiple în zonele așezărilor Bogoyavlenka, Vladimirovka, Malinovka și Shcherbaki.

“În direcția Southern Bug, inamicul își concentrează eforturile pe menținerea liniilor ocupate, efectuarea echipamentelor de recunoaștere și Inginerie a liniilor defensive. Efectuează pregătiri pentru intensificarea ostilităților”, spune rezumatul.

Se remarcă faptul că inamicul folosește grupuri de sabotaj și recunoaștere care operează în zona Belogorovka pentru a explora rutele avansului și pentru a clarifica pozițiile trupelor ucrainene.

Citește și: APU a oprit ofensiva invadatorilor într-o singură direcție: pierderile inamice au fost numite APU a oprit ofensiva invadatorilor într-o singură direcție: pierderile inamice au fost numite

Amintiți-vă că trupele rusești au invadat teritoriul Ucrainei dimineața devreme, pe 24 februarie. Autoritățile ruse nu au declarat război Ucrainei, ci au numit acțiunile forțelor lor o “operațiune specială”, inclusiv pentru “demilitarizarea” cetățenilor țării noastre.

Ocupanții au bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi au atacat locuințele civile. Mai târziu, inamicul a încercat să avanseze în estul statului ucrainean. Potrivit datelor oficiale, datorită acțiunilor forțelor de ocupație, peste 20 de mii de oameni au fost uciși doar în Mariupol.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.