Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a subliniat o problemă gravă a Federației Ruse din cauza pierderilor din Ucraina/foto facebook.com/GeneralStaff.uaStatul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a subliniat o problemă gravă a Federației Ruse din cauza pierderilor din Ucraina/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Este din ce în ce mai dificil pentru inamic să reînnoiască unitățile care au suferit pierderi din cauza războiului din Ucraina.

Acest lucru este discutat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei începând cu ora 18:00.

“Unitățile Forțelor de apărare ale Ucrainei continuă să provoace pierderi semnificative trupelor inamice și să mențină cu fermitate apărarea în toate direcțiile. Este din ce în ce mai dificil pentru inamic să reînnoiască unitățile care au suferit pierderi ca urmare a purtării războiului pe teritoriul Ucrainei”, se spune în raport.

Se remarcă faptul că invadatorii încearcă să rezolve problema recrutării promițând condiții financiare favorabile și introducerea contractelor pe termen scurt pentru serviciul militar.

“Ocupanții înșiși numesc astfel de contracte “unidirecționale””, a adăugat Statul Major General.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, Federația Rusă a invadat teritoriul Ucrainei.

Dușmanii au tras mai întâi la instalațiile militare, apoi au atacat locuințele civile. Potrivit autorităților ucrainene, peste 20 de mii de oameni au fost uciși doar în Mariupol.

soldații ucraineni au dat o mustrare demnă adversarilor. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 10 iunie, aproximativ 31.900 de adversari au fost eliminați pe pământul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.