inamicul din zonele A trei așezări a efectuat operațiuni de asalt, împărtășit în Statul Major General APU/fotografia Ministerului Apărării al Federației RuseInamicul a efectuat operațiuni de asalt în zonele A trei așezări, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina partajat/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse

Ocupanții ruși efectuează operațiuni de asalt în zonele așezărilor Severodonetsk, Toshkovka și Ustinovka.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“În direcția Severodonetsk, inamicul desfășoară operațiuni de asalt în zonele așezărilor Severodonetsk, Toshkovka și Ustinovka, luptele continuă”, a remarcat Statul Major General.

În direcția Bakhmut, luptele continuă în zonele așezărilor Kamyshevakha, Novoluganskoye și Berestovo.

“Inamicul nu are succes în direcțiile Avdeevsky, Kurakhovsky, Novopavlovsky și Zaporozhye, încercând să consolideze gruparea și să completeze pierderile în detrimentul echipamentelor învechite și restaurate”, spune mesajul.

Anterior, Ministerul Apărării al Ucrainei a raportat că luptele de stradă continuă în vecinătatea Severodonetsk. 

reamintim că Federația Rusă a invadat teritoriul Ucrainei dimineața devreme pe 24 februarie.

Trupele inamice au bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi au atacat casele civililor. Potrivit ONU, peste 3.380 de persoane au fost deja documentate în țara noastră. 

apărătorii Ucrainei au dat o mustrare demnă invadatorilor. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 30 mai, aproximativ 30 de mii 350 de adversari au fost deja distruși în statul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *