ocupanții de salvare echipamente deteriorate și arme, a remarcat în Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina/foto facebook.com/28brigadeю Ocupanții de salvare echipamente deteriorate și arme, a remarcat în Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina/foto facebook.com/28brigadeю

În Ucraina, luptele continuă în direcția Slobozhansk, în direcția satului Shipovatoye, s-a observat mișcarea unei coloane de echipament inamic.

Inamicul a lansat un atac cu rachete asupra unei instalații de infrastructură de transport din apropierea satului Mokhnach, relatează Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina pe pagina sa de Facebook.

“Lupta continuă în direcția Slobozhansky. Mișcarea unei coloane de vehicule cu combustibil și muniție a fost observată în direcția așezării Spiked. În direcția opusă, se efectuează evacuarea armelor și echipamentelor militare deteriorate (până la 100 de unități)”, se arată în raport.

În direcția Southern Bug, inamicul conduce o apărare pozițională și încearcă să efectueze o înfrângere de foc a unităților noastre.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Mai târziu, invadatorii au intrat în ofensivă împotriva unor părți din estul țării noastre și au încercat să captureze, în special, Severodonetsk. 

Soldații ucraineni au dat o mustrare demnă invadatorilor. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 3 aprilie, aproximativ 30.950 de adversari și o mulțime de echipamente ale acestora au fost eliminate pe pământul nostru. Partea ucraineană a raportat că Federația Rusă nu dorește să-și ia soldații morți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.