APU a respins cu succes asaltul inamic în direcția slavă/foto Unian, Arsen PetrovAPU a respins cu succes atacul inamic în direcția slavă/foto Unian, Arsen Petrov

Soldații ucraineni au respins cu succes operațiunile de asalt inamice în direcțiile Dolgenkoe-Mazanovka și Dolgenkoe – Dolina în direcția slavă.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

“În direcțiile Volyn, Polessky și Seversky fără modificări semnificative. La aceasta din urmă, ocupanții ruși continuă să bombardeze pozițiile trupelor noastre, precum și infrastructura civilă din așezările Hrînivka, regiunea Chernihiv și Alexandrovka, regiunea Sumy”, se arată în raport.

Citește și:  Tunarii ucraineni au arătat munca obuzierelor americane M777 pe prima linie (video) Tunarii ucraineni au arătat activitatea obuzierelor americane M777 pe prima linie (video) fost soldat britanic ucis în acțiune în Severodonetsk Fost soldat britanic ucis în acțiune în Severodonetsk

După cum sa menționat în Statul Major General, inamicul se luptă în direcția Slobozhansky, încercând să îmbunătățească situația tactică, continuă să îmbunătățească echipamentul de inginerie al pozițiilor defensive în zona așezării Novy Burluk.

“Inamicul a tras mortiere, artilerie și lansatoare de rachete multiple în zonele așezărilor Zailovka, Bayrak, Gusarovka și tishki rusești. A condus fără succes asaltul în direcția așezărilor din Staritsa-Rubezhnoye. În direcția Slavyansk, soldații ucraineni au respins cu succes acțiunile de asalt inamice în direcțiile Dovgenka-Mazanivka și Dovgenka – Dolina”, se spune în rezumat.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, AFU a acoperit postul de comandă cecen din Rubezhnoye cu foc. 

Trebuie remarcat faptul că ocupanții ruși au bombardat Lisichansk cu arme de calibru mare în ultimele zile.

În plus, inamicul încearcă fără succes să stabilească controlul deplin asupra orașului Severodonetsk, luptele continuă. Inamicul nu a efectuat nicio acțiune activă în direcția slavă, își concentrează trupele, încercând să creeze condiții pentru reluarea ofensivei.

de asemenea, lângă Lysychansk, Regiunea Luhansk, armata ucraineană nu a permis coloanei militare ruse să avanseze. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.