lângă Lisichansk, invadatorii au suferit pierderi și s-au retras, Statul Major General al Armatei Ucrainei a împărtășit/foto facebook.com/28brigade Lângă Lisichansk, invadatorii au suferit pierderi și s-au retras, Statul Major General al Armatei Ucrainei a împărtășit/fotografie facebook.com/28brigade

Armata ucraineană a oprit ofensiva ocupanților ruși în direcția periferiei sudice a Lysychansk, Regiunea Luhansk-a provocat pierderi inamicului și i-a forțat să se retragă.

Succesele apărătorilor țării noastre sunt discutate în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina despre situația cu invazia rusă.

“Pentru a relua ofensiva, ocupanții prezintă rezerve. Acțiunile ofensive ale inamicului de lângă Borovsky au fost oprite și de apărătorii ucraineni. Inamicul a efectuat recunoașterea prin luptă în zona așezării Belaya Gora. El a continuat ofensiva în zona așezării Rai-Alexandrovka, luptele continuă”, a remarcat Statul Major General.potrivit lui, lupta continuă pentru controlul Severodonetsk.

“Unitățile din Corpul 2 de armată, cu sprijinul detașamentelor Rosgvardiya, desfășoară operațiuni de asalt pentru a stabili controlul deplin asupra Severodonetsk…”,- se subliniază în mesaj.

Amintiți-vă că trupele ruse au efectuat o invazie pe scară largă a teritoriului ucrainean în dimineața zilei de 24 februarie. Oponenții au bombardat facilitățile militare, iar mai târziu au atacat locuințele civililor, au fost multe victime și răniți.

Inamicul a capturat o serie de așezări în estul și Sudul Ucrainei. Mai târziu, invadatorii au intrat în ofensivă în Donbas, iar “punctul fierbinte” a devenit Severodonetsk.ministrul adjunct al Apărării, Anna Malyar, a declarat că inamicul intenționează să captureze întreaga regiune Luhansk până pe 26 iunie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.