În apropierea mai multor așezări, ocupanții au fost respinși de APU și au scăpat, împărțiți în Statul Major General/foto REUTERS în apropierea mai multor așezări, ocupanții au fost respinși de Forțele Armate ale Ucrainei și au fugit, Statul Major General a împărtășit/foto REUTERS

În apropierea mai multor așezări, ocupanții ruși au încercat să îmbunătățească situația tactică, dar au fost respinși și au fugit.

Oponenții au încercat să-și îmbunătățească situația în zonele Novomikhailovka, Pavlovka și Mikhaylovka, a declarat Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina pe Facebook.

“…Ei au fost respinși și au recurs în mod rușinos la zbor…”,- a remarcat în Statul Major General.

Anterior, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că în direcția Bakhmut, inamicul a încercat să avanseze lângă Novolugansk, Belogorovka, Berestovoye și Yakovlevka, a recurs la acțiuni de asalt, dar a suferit înfrângeri și pierderi.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Inamicul a bombardat infrastructura militară și civilă, numai în Mariupol peste 20 de mii de oameni au devenit victime ale invadatorilor.

apărătorii Ucrainei au dat o mustrare demnă invadatorilor. Statul Major General al Armatei Ucrainei a raportat că, începând cu 17 iulie, aproximativ 38.300 de adversari au fost eliminați pe pământul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.