Stefanchuk a explicat când BP se va aduna pentru o întâlnire/UNIAN

președinte al Radei Supreme a Ucrainei Ruslan Stefanchuk a spus atunci când următoarea reuniune a Parlamentului poate avea loc.

În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, el a spus acest lucru în aerul teledonului.

Stefanchuk a spus că BP, împreună cu președintele și Prim-ministrul, discută ce decizii ale Parlamentului ar trebui să fie luate acum.

“În prezent lucrăm la ele. Ca și la nivelul managerilor… și la nivelul comisiilor, unde se elaborează acte legislative relevante împreună cu ministerele relevante. Cred că de îndată ce vom acumula această masă necesară de material legislativ pe care va trebui să o adoptăm, vom continua imediat ședința Verkhovna Rada, vom aduna și vom lua toate deciziile necesare care sunt extrem de importante pentru funcționarea Ucrainei”, a spus președintele Verkhovna Rada.

El a adăugat că există deja suficiente astfel de decizii care trebuie luate.

Stefanchuk a explicat că acestea sunt probleme legate de politica vamală, simplificarea fiscală, sprijinul medical și consolidarea capacității de apărare a țării.

“Este posibil ca problemele legate de modificările legislației pentru creșterea numărului să fie, de asemenea, eliminate… Grăniceri”, a spus el și a adăugat că există acum o discuție cu privire la toate aceste probleme, și o reuniune a Radei Supreme va fi programată atunci când facturile sunt gata.

În plus, Stefanchuk a spus că, în viitorul apropiat, el va avea comunicarea cu reprezentanții liderilor G7, în care președintele intenționează să vorbească în numele parlamentului ucrainean că “avem nevoie de aderare imediată în Uniunea Europeană.”

După cum a raportat UNIAN, la 3 martie, prim-vicepreședinte al Radei Supreme a Ucrainei Oleksandr Kornienko remarcat faptul că următoarea reuniune a Parlamentului poate fi dedicată problemelor economice. Pentru că, potrivit lui, acum există o mulțime de probleme care necesită un răspuns rapid. Acest lucru se aplică și anumitor pauze de afaceri care vor crea oportunități de lucru.

la 8 Martie, adjunct al Poporului de la “slujitorii poporului” Egor Chernev a spus că BP se pregătește o “surpriză” pentru Rusia.

Răspunzând la întrebarea dacă următoarele sesiuni ale Parlamentului sunt deja planificate, el a spus: “există o serie de nevoi urgente pentru proiectele de legi. Le colectăm acum, astfel încât să fie în continuare un fel de vot la pachet.” Pentru a clarifica exact ce se discută, Chernev a spus: “va fi o surpriză pentru Federația Rusă. Acestea sunt facturi importante.”Cernev și-a exprimat, de asemenea, opinia că, ca ultima dată, reuniunea Radei Supreme va fi închisă, iar deciziile luate vor fi notificate după fapt.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.