photo UNIAN photo UNIAN

în Crimeea ocupată, persoane necunoscute distribuie pliante adresate invadatorilor ruși cu amenințări.

Acest lucru este raportat de site-ul creat de forțele de Operațiuni Speciale din Ucraina, “rezistență”.

“Ruzky fascist, vei răspunde pentru crimele tale! Știm cine sunteți și unde locuiți!”- pliante spun.

persoane necunoscute promit că ocupanții vor fi trași la răspundere pentru atrocitățile din Bucha, Mariupol și Irpen.

Citește și:  elicopterele de atac Mi-24 pe care Republica Cehă le-a predat APU sunt deja în Ucraina Mi-24 elicoptere de atac, care au fost transferate de Republica Cehă pentru AFU, sunt deja în Ucraina  în direcția slavă, invadatorii au eșuat recunoașterea prin luptă și s-au retras cu pierderi În direcția slavă, invadatorii nu au reușit recunoașterea prin luptă și s-au retras cu pierderi Putin încearcă să desfășoare negocieri secrete cu Europa și SUA-diplomat Putin încearcă să poarte negocieri secrete cu Europa și Statele Unite – diplomat

“…pentru fiecare copil care a murit din cauza ta. Pentru fiecare soartă ruptă! Să te ard în iad! Sevastopol este împotriva războiului”, se arată în apelul către invadator.

 fals

Anterior, un expert militar a raportat că un alt lot de rachete a ajuns pe teritoriul unui aerodrom militar din Crimeea ocupată temporar.

Anterior, partizanii din Crimeea i-au avertizat pe ocupanții ruși, care au sediul temporar în oraș, că turnurile Boiko aruncate în aer de Ucraina în Marea Neagră sunt doar începutul. 

După cum știți, partizanii ucraineni sunt activi și în Herson ocupat temporar. Ei îi avertizează pe ocupanți despre” pericolul nopților ucrainene ” și le reamintesc că este prea târziu pentru a scăpa, deoarece forțele armate ale Ucrainei sunt deja aproape.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.