Pentagonul admite posibilitatea unei noi escaladări militare în Ucraina/foto facebook.com/GeneralStaff.ua Pentagonul admite posibilitatea unei noi escaladări militare în Ucraina/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Datorită invaziei pe scară largă a Federației Ruse, situația din Ucraina poate deveni și mai gravă.

Acest lucru a fost declarat de către președintele Joint Chiefs of Staff al Forțelor Armate ale SUA, generalul Mark Milli, pe Fox News.

Potrivit acestuia, Statele Unite iau măsuri pentru a preveni acest lucru. Unul dintre pașii în această direcție, potrivit lui Milli, sunt negocierile dintre militarii americani și ruși.

Citește și:  scârțâituri sălbatice peste mlaștină: lui Zelensky i s-a spus despre reacția Federației Ruse la transferul MLRS în Ucraina Scârțâituri sălbatice peste mlaștină: lui Zelensky i s-a spus despre reacția Federației Ruse la transferul MLRS în Ucraina Federația Rusă a început deja să se pregătească pentru transferul rzso puternic în Ucraina: salvează posturile de comandă - mass-media Federația Rusă a început deja să se pregătească pentru transferul puternicului RZSO în Ucraina: salvează posturile de comandă-Mass-media generalul ucrainean a numit condiția Victoriei Ucrainei în războiul împotriva Federației Ruse Generalul ucrainean a numit condiția Victoriei Ucrainei în războiul împotriva Federației Ruse

“Cred că există întotdeauna o posibilitate de escaladare, trebuie să o gestionăm și să evaluăm șansele de escaladare. Facem asta. De aceea l-ați văzut pe ministrul Austin vorbind cu colegul său, iar eu vorbesc cu colegul meu rus, pentru a împiedica acest lucru să devină ceva mai teribil decât este acum”, a spus el.

Milli este sigur că următoarele săptămâni ale războiului din Ucraina vor fi decisive.

“Acum, lupte semnificative între forțele ucrainene și ruse continuă în Donbas. Modul în care se dezvoltă situația în următoarele câteva săptămâni va determina în mare măsură dezvoltarea ulterioară”, a spus el.

Milli spune că rezultatul luptelor pentru Donbass poate fi atât o tranziție la un război pozițional, cât și o victorie pentru una dintre părți. El consideră că negocierile de pace sunt cea mai bună cale de ieșire din război, având în vedere pierderile semnificative de ambele părți.

“Cred că o soluție negociată ar fi o alegere logică”, a spus el, adăugând că ambele părți ar trebui să ajungă la acest lucru pe cont propriu.

În caz contrar, consecințele evenimentelor din Ucraina pot fi fie o victorie decisivă a uneia dintre părți, fie un impas, a menționat Milli.

“cum se termină, ar trebui să fie decis de președintele Zelensky și președintele Putin”, a rezumat șeful șefilor de Stat Major din SUA.

Anterior, consilierul șefului Biroului prezidențial, Alexey Arestovich, a menționat că victoria militară a Ucrainei în războiul cu Rusia este “puțin probabilă” dacă Statele Unite restrâng furnizarea de artilerie cu rază lungă de acțiune.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *