Expert numit strategia SUA în războiul din Ucraina/foto ua.depositphotos.com Expertul a numit strategia SUA în războiul din Ucraina/foto ua.depositphotos.com

USA today nu este profitabilă pentru a învinge Federația Rusă.

Această opinie a fost exprimată de expertul militar Oleg Zhdanov pe canalul său YouTube.în opinia sa, Casa Albă se concentrează pe schimbarea regimului politic din Federația Rusă.

“Prin urmare, ei nu au nevoie de victoria noastră astăzi, au nevoie de victoria noastră mâine, relativ vorbind. În primul rând, au alegeri în noiembrie. Și Partidul Democrat din SUA, pentru a le câștiga și a nu pierde pozițiile pe care le au astăzi și au poziții foarte șubrede, este necesar să oferim societății că sunt capabili să rezolve problemele internaționale”, a spus Jdanov.

Citește și:  Rusia a tras o rachetă anti-navă în regiunea Odessa - a explodat în aer Rusia a tras o rachetă anti-navă în regiunea Odesa – a explodat în aer  Putin poate folosi arme nucleare tactice în Ucraina: Kucima a numit condiția Putin ar putea folosi arme nucleare tactice în Ucraina: Kucima a numit condiția Rusia pregătește o ofensivă în cel puțin trei direcții-Jdanov Rusia se pregătește o ofensivă în cel puțin trei direcții – Jdanov

O astfel de dovadă este vizita președintelui Camerei Reprezentanților SUA Nancy Pelosi în Taiwan, pe care administrația Joe Biden o va prezenta drept cea mai mare victorie, a spus expertul.

“În ceea ce privește Federația Rusă, este important pentru ei ca Rusia să rămână în forma în care este. Deoarece prezența Rusiei asigură supraviețuirea NATO. Fără Rusia, fără NATO. Fără NATO – fără dominația SUA în Europa. De aceea este foarte important pentru Statele Unite ca Federația Rusă să rămână o țară care poate reprezenta o amenințare militară, în special pentru Uniunea Europeană”, a spus Jdanov.

el a exprimat, de asemenea, probleme serioase care vor apărea în cazul prăbușirii Federației Ruse.

“Dacă există o mare înfrângere militară astăzi, atunci procesele tectonice vor începe în Federația rusă și mâine Rusia se va prăbuși. Pentru a colecta arme nucleare puțin câte puțin și cine va avea câte dintre ele – nimeni nu știe. Nimeni nu știe câte subiecte de Drept internațional vor apărea. Cine va furniza acele provizii internaționale, fără de care, după cum puteți vedea, Uniunea Europeană nu poate trăi astăzi”, a menționat expertul.

“Dar până în noiembrie, Statele Unite vor avea nevoie de o victorie, până în noiembrie este de dorit să existe o schimbare a elitei politice în Federația Rusă, respectiv o schimbare de curs politic”, a explicat el.

Jdanov a menționat că lend-lease din Statele Unite a început să funcționeze din momentul semnării, dar Casa Albă l-a “întrerupt” cu ajutorul subvenției.

“SUA nu se tem de Rusia, o gătesc încet, ca o broască. Pentru ca broasca să nu bănuiască că este deja fiartă”, a subliniat expertul.

reamintim că mai devreme Casa Albă a explicat modul în care intenționează să pună în aplicare programul lend-lease pentru Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.