SUA au comentat exploziile din Crimeea /foto OSINTuaSUA au comentat exploziile din Crimeea/foto OSINTua

Statele Unite ale Americii nu au transferat arme armatei ucrainene cu care ar putea lovi la aerodromul Saki din Novofedorovka.

Acest lucru a fost anunțat pe Twitter de jurnalistul Voice of America Jeff Seldin, citând o declarație a unui reprezentant al Departamentului Apărării al SUA la un briefing pentru mass-media americană.

“Statele Unite nu au dat Ucrainei Nicio armă care ar putea fi folosită pentru a lovi aerodromul Saki din Crimeea”, a declarat jurnalistul, citând un reprezentant al Pentagonului.

În plus, el a menționat că Ministerul Apărării al SUA “nu are nimic” care să indice că o rachetă a fost lansată pe un aerodrom rus.

Citește și:  Kramatorsk shelling: două persoane au fost ucise, încă 13 răniți (video) Kramatorsk bombardarea: două persoane au fost ucise, 13 mai răniți(video)  deja turnul a fost rupt: polițiștii de frontieră au arătat distrugerea încântătoare a unui tanc rus (video) Deja turnul a fost rupt: polițiștii de frontieră au arătat distrugerea încântătoare a unui tanc rus (video) în Melitopol, șeful Primăriei ocupației nu apare în public: Fedorov a explicat de ce În Melitopol, șeful Biroului ocupației primarului nu apare în public: Fedorov a explicat de ce

Reamintim, potrivit Statelor Unite, ca urmare a exploziilor de la aerodromul Saki din Crimeea ocupată, au fost distruse o serie de avioane de luptă rusești, bombardiere de luptă, avioane de recunoaștere și depozite de muniție.

În Marea Britanie, se crede că opt bombardiere rusești Su-24 și avioane de luptă Su-30 au fost distruse.

După cum a raportat UNIAN, o serie de explozii la baza aeriană militară “Saki” din Novofedorovka au sunat pe 9 August. Se știe că din această bază avioanele au atacat regiunile Zaporozhye, Mykolaiv și Kherson.

Ministerul Apărării al Federației Ruse a declarat că muniția a explodat pur și simplu într-o instalație militară.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.