comanda Federației Ruse forțează ocupanții să meargă în ofensivă, amenințând închisoarea/foto facebook.com/mod.mil.rus Comanda Federației Ruse forțează ocupanții să meargă în ofensivă, amenințând închisoarea/foto facebook.com/mod.mil.rus

Ruslan Andreyko, un luptător al Legiunii Libertății, a spus că, în direcția Izyum, ocupanții își forțează armata să meargă în ofensivă, amenințând cazuri penale și închisoare.

el a spus acest lucru pe aer de informații all-ucrainean telethon.

“Specialiștii noștri își “prind” în mod constant conversațiile la telefon. Moralul este foarte deprimat, le este frică să meargă într-o ofensivă serioasă, acționează în grupuri mici și au existat câteva zile critice când au fost conduse de forță și pur și simplu și-au aruncat echipamentul, au aruncat arme. Totul era cu obscenități, erau foarte amenințați cu dosare penale, închisoare, dar moralul lor… este la un nivel foarte scăzut”, a spus luptătorul.

El a adăugat că specialiști militari ruși instruiți cu echipament bun luptă în regiune.

“Conform datelor noastre, aici nu sunt “vagabonzii” lor obișnuiți, pe care îi “conduc” în Ucraina din toată Rusia, ci specialiști cu echipamente bune”, a spus Andreiko.

El a menționat că, după ce sediul Rashiștilor a fost distrus în Izyum, generalii lor în acțiune au fost distruși, ocupanții vor să răzbune acest lucru.

“Evident, după ce sediul Rashiștilor a fost distrus în Izyum, generalii lor activi au fost distruși, vor dori să răzbune acest lucru… Deja această agravare este simțită. Chiar ieri, orașul Barvenkovo a fost bombardat cu bombe cu dispersie pentru prima dată, au fost mulți răniți în rândul populației locale”, a spus Andreiko.

Citește și:  600 de persoane au fost ucise în Teatrul Dramatic Mariupol-AP 600 de persoane au fost ucise în Teatrul Dramatic Mariupol-AP  în regiunea Dnipropetrovsk, ocupanții gradelor au tras la zeci de clădiri rezidențiale (foto) În regiunea Dnipropetrovsk, invadatorii din “Grads” a tras la zeci de clădiri rezidențiale (foto) Podul Crimeei va cădea: a apărut un site web cu numărătoare inversă-ceva se va întâmpla pe 9 mai “Podul Crimeei va cădea”: a apărut un site web cu numărătoare inversă – “ceva” se va întâmpla pe 9 mai  prima lovitură de rachete a Rusiei asupra Transcarpatiei: au apărut detalii despre bombardament și fotografii Primul atac cu rachete al Rusiei asupra Transcarpatiei: au apărut detalii despre bombardament și fotografii A apărut un videoclip despre modul în care armata ucraineană a învățat jefuitorii ruși de la drone A apărut un videoclip despre modul în care armata ucraineană i-a învățat pe jefuitorii ruși o lecție de la drone

războiul din Ucraina

La 24 februarie 2022, Federația Rusă a invadat Ucraina independentă. A început bombardarea și bombardarea orașelor ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă.

La 27 februarie 2022, au apărut informații că Belarus ar putea declara război Ucrainei.

Ocupanții ruși au transferat o baterie de mortare autopropulsate grele ” Tulip “și o unitate înarmată cu mai multe lansatoare de rachete” Smerch ” de pe teritoriul regiunii Belgorod în zona orașului Izyum.

pe 4 mai 2022, AFU a ars o coloană rusă cu muniție lângă Raisin.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *