Johnson s-a antrenat cu luptători APU la un teren de antrenament din Marea Britanie/screenshotJohnson s-a antrenat cu luptătorii AFU la terenul de antrenament din Marea Britanie/screenshot

În această săptămână, premierul britanic Boris Johnson a vizitat luptătorii noștri la un exercițiu din North Yorkshire. În special, a participat la instruire, a evaluat personal unele tipuri de arme și și-a exprimat încrederea în victoria Ucrainei.

Videoclipul corespunzător a fost publicat pe canalul YouTube Downing Street.

Johnson a subliniat că aproximativ 10 mii de soldați ai Forțelor Armate din Ucraina vor fi instruiți în Regatul Unit în următoarele 4 luni. El a reamintit, de asemenea, că guvernul lor a furnizat deja Ucrainei 6.900 ATGM-uri, 120 de vehicule blindate și multe altele, inclusiv MLRS, care “încep deja să facă diferența.” 

Sperăm că cursul acestui război se va schimba și că atacul ticălos al lui Putin asupra Ucrainei se va retrage. Știu că în cele din urmă poporul ucrainean va reuși. Știu că APU va reuși. Sunt foarte mândru de rolul pe care Marea Britanie l-a jucat până acum. Dar meritul principal în acest sens este curajul și eroismul soldaților ucraineni. Glorie în Ucraina-Johnson a spus și a auzit ca răspuns la un polifonice ” glorie eroilor.”

Amintiți-vă că în timpul ultimei sale vizite la Kiev, premierul Boris Johnson a anunțat un program separat de instruire pentru militarii ucraineni, în cadrul căruia până la 10.000 de soldați vor studia la fiecare 120 de zile.ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a vizitat deja armata ucraineană la aceste exerciții. El a numit acest program următoarea etapă a sprijinului Londrei în lupta împotriva Rusiei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.