fiica lui Peskov sa plâns de sancțiuni/foto instagram.com/lisa_peskova

fiica secretarului de presă al lui Putin Dmitri Peskov-Elizaveta Peskova consideră că sancțiunile impuse împotriva ei, ” nerezonabile și nedrepte.”

Ea a spus despre acest lucru într-un comentariu pentru Business Insider.

Fata a remarcat că nu era “dintr-o familie simplă”, ci “s-a făcut singură.” Peskova a dat asigurări că nu poate influența situația, așa că a fost surprinsă de restricțiile impuse împotriva ei și a fratelui ei.

“Mi se pare absolut nedrept și nerezonabil. Am fost foarte surprins, pentru că este ciudat să impun sancțiuni unei persoane care are 24 de ani și care nu are nicio legătură cu situația”, a spus fiica lui Peskov.

Elizabeth a spus că sancțiunile nu îi vor afecta situația financiară, spre deosebire de alți ruși. Cu toate acestea, este frustrată de restricțiile de călătorie.

“Sunt supărat pentru că îmi place să călătoresc și iubesc diferite culturi. Sunt cetățean al lumii și nu pot face nimic în acest sens”, a spus ea.

războiul pe care Rusia l-a declanșat în Ucraina, Peskova a refuzat să discute.

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Restricții legate de circulația valutară în țară, obligații de datorie, sancțiuni împotriva băncilor rusești etc. rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Analiștii prezic că economia rusă va intra în incapacitate de plată în luna aprilie a acestui an.

Producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Elizabeth Peskova însăși a reacționat la invazia de pe Instagram. A scris “fără război”, dar apoi a șters povestea.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.