ocupanții bombardează civili/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse ocupanții bombardează civili/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse

Federația Rusă lansează un atac cu rachete asupra clădirilor rezidențiale din regiunea Odessa pentru lovirea unei instalații militare.

Acest lucru a fost anunțat în rezultatele pentru 21 iulie de către reprezentantul comandamentului operațional “Pivden” Vladislav Nazarov.

“În regiunea Odesa, inamicul continuă o campanie de informare și propagandă pentru a intimida și escalada mesaje false-zhakhachek de pseudo-armura lor… Ministerul Apărării al Rashiștilor raportează despre intrarea în casele private ale civililor ca despre distrugerea bazelor de instruire militară cu sute de “naziști” morți, a spus Nazarov.

Potrivit lui, situația în direcția transnistreană este controlată stabil de forțele de apărare ucrainene. Se remarcă faptul că frontiera de stat este protejată în mod fiabil, activitatea Forțelor contingentului militar pe teritoriul statului vecin nu este respectată.

Se adaugă că în Marea Neagră, gruparea navală a inamicului rămâne neschimbată, continuă să mențină tensiunea amenințării unei lovituri de rachete cu 16 “calibre” pe două nave. Alături de ele este 1 navă mare de aterizare.

După cum a raportat UNIAN, în noaptea de 19 iulie, 3 case private au fost distruse ca urmare a unei greve de rachete într-unul din satele din regiunea Odessa, mai multe case și facilități de infrastructură au fost avariate. 6 persoane au fost rănite, inclusiv un copil.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.