Din cei 953 de voluntari care au părăsit Cecenia pentru Ucraina, 101 de persoane “cu un trecut criminal și prezent”/foto de REUTERS

Pe fondul unei invazii militare la scară largă, Rusia a trimis condamnați în Ucraina ca parte a voluntarilor din Cecenia, ale căror sentințe nu au expirat încă.

Dintre cei 953 de voluntari care au părăsit Cecenia pentru Ucraina, 101 persoane”cu trecut și prezent criminal”. Acest lucru este raportat de canalul telegram “putem explica”.

Potrivit raportului, unul dintre cecenii trimiși în Ucraina este Bekhan Taisumov, care a fost condamnat în mod repetat, care a trebuit să servească timp într-o colonie de regim general pentru fraudă până la sfârșitul anului 2022.

Citește și: trece și săptămâni în linie: ocupanții au schimbat regulile de intrare/ieșire la Mariupol Treceri și săptămâni în linie: ocupanții au schimbat regulile de intrare/ieșire la Mariupol expertul militar a explicat de ce Rusia dă Mariupol Kadyrovites (video) Expert militar a explicat de ce Rusia dă Mariupol la “Kadyrovites” (video)  patru sute de ocupanți pe zi: Statul Major General a dezvăluit pierderile actualizate ale Rusiei în Ucraina Patru sute de ocupanți pe zi: Statul Major General a dezvăluit pierderile actualizate ale Rusiei în Ucraina simptomele problemelor Rusiei în Ucraina: fratele lui Kadyrov a poruncit cecenilor în Mariupol - informații Britanice Simptomele problemelor Rusiei în Ucraina: fratele lui Kadyrov a comandat ceceni în Mariupol-informații Britanice

Tamerlan Magamerzuyev, care a fost condamnat la muncă forțată în martie 2022, a fost trimis și în Ucraina. În loc să-și execute pedeapsa, a plecat în Ucraina, ratând și ședințele de judecată într-un alt caz.

Este demn de remarcat faptul că, înainte de executarea pedepsei, nu avea dreptul să treacă granițele Federației Ruse.

După cum a remarcat opoziționistul rus Mikhail Khodorkovsky în canalul său TG, sute de recidiviști sunt deja în față.

“Eroii noștri au fost ținuți în zone în condiții dure ca recidiviști deosebit de periculoși predispuși la încălcări ale regimului. Printre aceștia se numără cei condamnați pentru participarea la bande, jaf, jaf, trafic ilegal de arme, substanțe psihotrope și toxice… sute de recidiviști sunt deja în față, în timp ce ședințele de judecată asupra lor sunt anulate acasă — din cauza “neprezentării” inculpaților”, a remarcat Hodorkovski.

Războiul din Ucraina:

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.