Belarus poate transfera echipamente invadatorilor ruși/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua Belarus poate transfera echipamente invadatorilor ruși/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Tancurile și vehiculele de luptă ale infanteriei sunt scoase din bazele de depozitare din Belarus, posibil pentru a le transfera invadatorilor ruși.

Acest lucru este raportat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina pe Facebook.

“S-a observat scoaterea tancurilor și a vehiculelor de luptă a infanteriei din bazele de depozitare ale Republicii Belarus. Transferul lor ulterior către forțele armate ale Federației Ruse pentru a compensa pierderile actuale nu este exclus”, se spune în mesaj.

Citește și:  Uită-te la Ucraina: Lukashenka a spus că Rusia ar putea ataca Belarus (video) “Uită-te la Ucraina”: Lukașenko a spus că Rusia ar putea ataca Belarus (video) numai lupta va arăta: Danilov a estimat probabilitatea ca Belarus să intre în război cu Ucraina “Numai lupta va arăta”: Danilov a estimat probabilitatea ca Belarus să intre în război cu Ucraina Belarus a anunțat exerciții de mobilizare în apropierea Ucrainei Belarus a anunțat “exerciții de mobilizare”în apropierea Ucrainei

potrivit Statului Major General, inamicul a efectuat un atac aerian cu rachete asupra unităților trupelor ucrainene din regiunea Sumy de la aeronavele Su-30sm.

“bombardamentele de artilerie și mortar ale așezărilor de frontieră continuă”, se arată în raport.

De asemenea, se remarcă faptul că în apele Mării Negre și Azov, grupurile de nave inamice continuă să îndeplinească sarcini de izolare a zonelor de luptă. În același timp, un purtător de arme de înaltă precizie, fregata Amiral Makarov, care are până la 8 rachete de croazieră Kalibr la bord, continuă să fie gata de utilizare.

Statul Major General observă că inamicul este demoralizat, suferă pierderi și merge în grabă în defensivă în unele zone.

Anterior, Statul Major General a raportat că în ultima zi, apărătorii Ucrainei au eliminat 150 de ocupanți ruși. Pierderile totale ale trupelor ruse de la începutul invaziei pe scară largă s-au ridicat deja la aproximativ 30 de mii 500 de persoane.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *