ocupantul a povestit cum îi place să jefuiască în Ucraina/fotografia Ministerului Apărării al Federației RuseOcupantul a povestit cum îi place să jefuiască în Ucraina/foto a Ministerului Apărării al Federației Ruse

Ocupantul, într-o conversație cu soția sa, a povestit cum îi place să jefuiască în Ucraina. Potrivit criminalului de război, el “a intrat în gust” și regretă doar că nu a format mai multe telefoane.

Conversația dintre Rashist și soția sa a fost publicată de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina pe canalul său oficial YouTube.

“Nu au suficientă conștiință acolo, cineva are ceva de ridicat acolo, mă trimit. Eu doar, doar la începutul unei călătorii de afaceri, mă duc așa: “da, da, salut, iată telefonul tău pentru mine, salut, salut, dă-mi un *y. Deci,și ce aveți linguri pentru * batye, așa că iau linguri … linguri prea. Și aici e mașina. Unde sunt cheile?”Și asta este”, a spus ocupantul râzând.

Mai mult, soldatul rus a povestit cum îi expulzează pe ucraineni din casele lor de dragul jefuirii. Potrivit lui rashist, el regretă doar că nu a putut forma mai multe telefoane. Criminalul a furat” o * u-Huawei ” pentru el însuși.

“Când am intrat în gust, mi-a plăcut atât de mult. Pur și simplu intri în orice casă: “deci, salut, ieși, te rog, voi lua ceva”, a mărturisit ocupantul la final.

Amintiți-vă că într-una din interceptările recente ale SBU, dușmanii au recunoscut că apărătorii ucraineni au distrus “elita” forțelor armate ale Federației Ruse, care era pregătită pentru război împotriva NATO.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.