Girkin a anunțat distrugerea bazei de apărare aeriană a ocupanților lângă Lugansk/REUTERSGirkin a anunțat distrugerea bazei de apărare aeriană a ocupanților lângă Lugansk/REUTERS

Fostul lider al” DNR ” Igor Strelkov-Girkin a confirmat că Forțele Armate ale Ucrainei au distrus baza de apărare aeriană a ocupanților din apropierea Luganskului ocupat.

el a scris despre acest lucru în canalul său Telegram.

Potrivit acestuia, lipsa deghizării la mutarea sistemelor de apărare aeriană rusești pe teritoriul Ucrainei este de vină pentru tot.

“Noaptea, ucrainenii au distrus o bază de apărare aeriană lângă Lugansk. Și în rețea există fotografii unice despre cum în lumina zilei, fără cea mai mică deghizare, un eșalon cu echipamentul RK “Tochka-U” se mișcă în regiunea Tula în direcția sudică. Înțeleg că mascarea tancurilor și a vehiculelor de luptă a infanteriei – deoarece nu există absolut Huse și chiar plase de camuflaj la dispoziția Ministerului Apărării al Federației Ruse – nu este atât de necesară în cele din urmă. Dar sistemele de rachete (chiar depășite,dar gata de luptă) este ținta principală pentru inamic. Și – odată ce i – au luat “sub control” prin intermediul inteligenței spațiale-este puțin probabil ca “dragi parteneri occidentali” să-i poată “pierde” în continuare. Prin urmare, nu ar trebui să fim surprinși dacă (mai precis, când) diviziunile nou formate de “puncte” vor fi distruse de “imnurile” cu rază lungă de acțiune ale inamicului în etapa de desfășurare sau la scurt timp după aceea”, a scris Girkin.

Citește și:  calea directă către tranșee: ocupanții recrutează rezidenți din Mariupol, oferind poziții de inspectori de incendiu “O cale directă spre tranșee”: ocupanții recrutează rezidenți Mariupol, oferind poziții de inspectori de incendiu informațiile britanice au numit orașe care rămân principalele ținte ale trupelor rusești Serviciile secrete britanice au numit orașele care rămân principalele ținte ale trupelor rusești invadatorii au lovit Kramatorsk cu rachete :s-au auzit explozii puternice (video) Invadatorii au lovit Kramatorsk cu rachete: s-au auzit explozii puternice (video)  ocupanții au acoperit trei districte din Regiunea Dnipropetrovsk cu foc: mii de oameni au rămas fără electricitate Ocupanții au acoperit trei raioane din Regiunea Dnipropetrovsk cu foc: mii de oameni au rămas fără energie electrică  ocupanții ruși economisesc muniția, aruncă DRG-Gaidai pe prima linie Ocupanții ruși economisesc muniție, aruncă DRG – Gaidai pe prima linie

reamintim că informațiile despre distrugerea bazei de apărare aeriană a ocupanților din Lugansk au apărut ieri, 12 iulie. Rețeaua a remarcat inițial că depozitul de muniții al Federației Ruse detona.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *