Girkin a enumerat noi eșecuri ale ocupanților/foto UNIANGirkin enumerate noile eșecuri ale ocupanților/foto UNIAN

Teroristul și unul dintre foștii lideri ai “DNR” Igor Strelkov-Girkin a subliniat încă o dată eșecurile ocupanților ruși din Ucraina. De data aceasta a criticat acțiunile armatei lui Putin în mai multe domenii.

În canalul său de telegramă, teroristul susține că rușii “s-au odihnit pe Severodonetsk”, care, potrivit lui, își schimbă mâinile. Girkin scrie că în acest oraș ocupanții”rezervele sunt arse

Comentând situația din regiunea Zaporozhye, Girkin scrie că ofensiva Rusă s-a încheiat acolo fără să fi început. Girkin critică, de asemenea, declarațiile colaboratorilor Kherson că regiunea “este irevocabil o regiune rusă”.

“… Ei bine, poate nu isterie, dar ceva de genul acesta, judecând după frecvența declarațiilor din Kherson, este cu siguranță trecut cu vederea. Toate pentru că săptămâna trecută APU se aflau la 20 km de oraș, acum vorbesc despre 10 km. mai mult, nu s-a întâmplat nimic cu direcția Zaporozhye, deoarece trupele au fost scoase de acolo, ceea ce a amenințat deja Melitopol. În general, ceva se dovedește a fi o problemă pe o problemă, cu tendința de a agrava situația…”, a declarat teroristul.anterior Girkin a prezis prăbușirea Federației Ruse și soarta lui Gaddafi pentru dictatorul Putin.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.