fotografie metinvestholding.com fotografie metinvestholding.com

Metinvest, care a pierdut aproximativ 60% din producția sa din cauza războiului pe scară largă al Rusiei, caută modalități de a sprijini economia și continuă să ajute forțele armate ale Ucrainei.

Acest lucru este raportat de ziarul britanic The Guardian.

“COMPANIA furnizează oțel pentru 1.500 de veste antiglonț pe săptămână pentru Forțele Armate din Ucraina. De asemenea, importă echipamente militare, cum ar fi drone, dispozitive de vedere nocturnă și căști”, relatează The Guardian.

Pe lângă asistența directă acordată Forțelor Armate, compania metalurgică încearcă să mențină producția pentru a sprijini economia țării beligerante.

“Cu cât economia funcționează mai bine, cu atât țara poate duce un război mai bun. În opinia noastră, în opinia mea personală, oamenii care lucrează acum la fabricile noastre de oțel sunt la fel de importanți pentru victoria Ucrainei ca și soldații de pe prima linie”, publicația citează cuvintele CEO-ului Metinvest, Yuri Ryzhenkov.

Anterior, s – a raportat că întreprinderile CSM, Fundația Rinat Akhmetov și clubul de fotbal șahtior au trimis deja 2,4 miliarde UAH pentru a ajuta Ucraina – Forțele Armate și cetățenii-de la începutul războiului pe scară largă. Compania Metinvest, conform datelor de la începutul lunii mai, a alocat 1,2 miliarde UAH – cu acești bani, au fost achiziționate veste antiglonț, echipamente și căști pentru AFU și TRO, au fost echipate adăposturi și au fost furnizate alimente migranților din punctele fierbinți ale Ucrainei, precum și au fost achiziționate alimente pentru segmente neprotejate ale populației.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.