Kadyrov s-a adunat din nou la Kiev /foto GURKadyrov s-a adunat din nou la Kiev/foto gur

Jurnaliștii proiectului FREEH au decis să analizeze cele mai populare conturi întreținute de mercenarii lui Kadyrov, cele mai populare scene pentru a dovedi că nu sunt deloc războinici și tot ceea ce fac este pus în scenă.

Ramzan Kadyrov sa adunat din nou la Kiev. Doar în această lună, capitala Ucrainei a visat cel puțin de două ori principalul don-don al lui Putin. Și zilele trecute au fost fotografii despre cum se pregătea pentru asta, deși este dificil să-l numim pregătire.  În canalul său de telegramă, Kadyrov a reamintit capitala Ucrainei de cel puțin 19 ori. De fiecare dată când a mințit și manipulat, dar aceste manipulări se refereau nu numai la Kiev.

De la începutul lunii martie, Kadyrov ar fi fost mușcat de Ilya Kiva, care a fost primul care a lansat un fals că Vladimir Zelensky a fugit din țară.

După aceea, au existat o serie de declarații pe care Kadyrov a venit personal să le lupte. La mijlocul lunii martie, Ramzan a scris că se află în Gostomel lângă Kiev. Dar nu există dovezi în acest sens, ci doar un videoclip de calitate slabă dintr-un subsol abandonat. Apoi au existat informații că Kadyrov a apărut în Mariupol, dar aceasta sa dovedit a fi o minciună. Și una dintre fotografii a fost făcută lângă benzinăria Rosneft și nu există o astfel de rețea în Ucraina.

În videoclipuri și fotografii în scenă, Kadyrov este întotdeauna în compania oamenilor în uniformă, iar aceștia sunt aceiași fani ai falsurilor. Kadyroviții militari sunt mândria Donului în sine, dar sunt mai bine cunoscuți în întreaga lume pentru realizările lor TikTok.

În videoclipurile lor, oamenii armatei lui Kadyrov trag focuri cu tufișuri, se luptă cu copaci ucraineni. Dar atunci scenariul nu merge conform planului, TikTok-armata suferă serios.

Mai devreme în Regiunea Luhansk, APU a intrat în flancul inamicului și a învins o unitate de “Kadyrovites”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *