pilotul onorat al Federației Ruse a apelat la foștii colegi pentru a opri bombardarea Ucrainei/screenshot

Pilotul militar onorat al Rusiei, colonelul de aviație Gennady Isaakovich Stern sa adresat piloților ruși. El a cerut colegilor săi să oprească imediat distrugerea orașelor și satelor din Ucraina.

mesajul video al lui Stern a apărut online.

Stern sa adresat piloților aviației din prima linie a Forțelor Aeriene Ruse. Iată textul integral.

“Am crescut pe pământul Cherkassy, de aici am mers la aviație. Este dureros să te uiți la frumosul pământ ucrainean acoperit cu bombe și rachete, care în luna aprilie a acestui an trebuie să fie arat și semănat și nu distrus.

Am zburat pe același cer, pe aceleași avioane, de pe aceleași aerodromuri, eram prieteni, am crescut doi comandanți în Forțele Aeriene ale Ucrainei din direcția vestică – generalul maior Alexei Stanislavovici Marchenko și colonelul Estic Listopad Valentin Antonovici. Aceștia sunt oameni minunați, celebri și piloți, puteți fi mândri de numele lor.

Infrastructura ucraineană, personalul militar ucrainean, orașele frumoase ucrainene, populația ucraineană pașnică nu ar trebui să fie în obiectivele turistice ale avioanelor dvs., opriți bombardarea și bombardarea teritoriului ucrainean din aer.

aștept decizia dvs. care vine din apelul meu.

timpul nu așteaptă!

sunt sigur de sprijinul grijuliu al tuturor veteranilor de aviație!

colonelul Gennady Stern,” apelul a spus.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.