o unitate de elită a “Wagnerienilor” a fost distrusă în Donbas/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Apărătorii ucraineni au distrus o mare unitate de” Wagnerieni ” în Donbas. După lichidarea unei astfel de unități de elită, ocupanții ruși “obișnuiți” se tem acum, în general, să lupte.

Acest lucru este demonstrat de o nouă conversație telefonică a invadatorilor, care a fost interceptată de SBU.

“În cazul în care frontiera ar trebui să fie luate, există atât de multe PMC condus acolo… și ei* nu am nici un sens de la aceste PMC! Acolo s-au întins toți, Aceste PMC-uri. Aici sunt forțele speciale, nu! Pregătit, futut în gură! Sunt toți morți. Ei bine, nu toți, au mai rămas un fel de resturi de reduceri. Eu, cine dracu știe, nu mai văd nicio ieșire din această situație”, îi spune ocupantul soției sale pe înregistrarea publicată.

“La naiba cu armata lor”, sfătuiește ea.

SBU notează că acesta este “un sfat absolut corect și una dintre modalitățile de a părăsi armata ocupanților”: “apelați linia telefonică SBU și predați-vă. Numărul de telefon 2402 funcționează atât pentru operatorii ruși, cât și pentru cei ucraineni.”

reamintim, mai devreme a fost raportat că pierderile totale ale trupelor ruse de la începutul invaziei pe scară largă s-au ridicat deja la aproximativ 30 de mii 500 de persoane.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.