anterior, SBU a publicat o interceptare a conversațiilor în care ocupanții ruși discută modalități de a scăpa de războiul din Ucraina/foto de REUTERSAnterior, SBU a publicat o interceptare de conversații în care ocupanții ruși discuta modalități de a scăpa de războiul din Ucraina/foto de REUTERS

După patru luni de invazie militară pe scară largă a Rusiei pe teritoriul Ucrainei independente, ocupanții încearcă să părăsească Ucraina pentru a supraviețui.

Acest lucru este menționat în interceptarea SBU.

Acum ocupanții pleacă în vacanță “din motive familiale” și nu se întorc în Ucraina, deoarece scriu imediat cereri de concediere din armată după sosirea acasă.

Citește și:  ucraineanul a descris în detaliu teribil tortura experimentată de ruși (video) Ucraineanul a descris în detaliu teribil tortura experimentată de ruși (video)  ocolit de pe toate fronturile: inteligența a aflat de ce se tem ocupanții în Ucraina “Ocolesc de pe toate fronturile”: inteligența a aflat de ce se tem ocupanții în Ucraina toată lumea vâslește: Putin a permis personal invadatorilor să jefuiască în Ucraina (audio) “toată lumea vâslește”: Putin a permis personal invadatorilor să jefuiască în Ucraina (audio)

“Ne-am mutat cu toții, au mai rămas 6 persoane, vă puteți imagina? Nimeni nu se întoarce, toată lumea renunță, toată lumea pleacă”, spune ocupantul într-o conversație telefonică

Serviciul special observă că o astfel de tendință în rândul ocupanților este observată din ce în ce mai des. Invadatorii se tem foarte mult de atacurile apărătorilor ucraineni și, pentru a mușca frica, folosesc un “hack de viață” dovedit – beau.

“beau… pentru că mi-e frică. Toată lumea bea aici”, recunoaște rusul.

conversații interceptate:

Anterior, SBU a publicat o interceptare a conversațiilor în care ocupanții ruși discută modalități de a scăpa de războiul din Ucraina. În special, invadatorii au în vedere opțiuni pentru a simula rănile de luptă.

Ulterior, mass-media a raportat că, pentru a umple rândurile armatei sale, Rusia își răpește propriii cetățeni. Deci, trei ruși au obținut un loc de muncă într-o companie angajată în industria minieră, petrol și gaze. 

Invadatorii ruși refuză să participe la ciocniri militare directe cu soldații ucraineni.

pe 15 iunie, într-o conversație telefonică interceptată, armata rusă i-a spus soției sale că nimeni nu schimbă armata și că practic nu există rotație.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.