în două regiuni ale Ucrainei, inamicul de pe teritoriul ocupat își bate joc de activiștii pro-ucraineni, menționați în APU/foto de REUTERSÎn două regiuni ale Ucrainei, inamicul pe teritoriul ocupat își bate joc de activiști pro-ucraineni, remarcat în AFU/foto REUTERS

pe teritoriul ocupat al Regiunilor Mykolaiv și Herson, ocupanții torturează activiștii pro-ucraineni identificați.

Dacă activiștii nu sunt de acord să coopereze cu inamicul, sunt împușcați, a raportat comanda operațională “sud” a Forțelor Armate din Ucraina.

Potrivit acestuia, dușmanii au blocat ieșirile din așezările capturate.

“…în teritoriile ocupate din regiunea Kherson și Mykolaiv, în paralel cu impunerea ideologiei “lumii rusești”, continuă jefuirea totală a autorităților de ocupație. Cereale, mașini, proprietăți, oameni sunt răpiți de ocupanți, duși în Rusia. Activiștii identificați cu o poziție pro-ucraineană sunt torturați, iar pentru refuzul de a coopera, sunt împușcați”, se arată în raport.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

În primul rând, ocupanții au aruncat bombe asupra instalațiilor militare și apoi au tras asupra civililor. Apărătorii Ucrainei au dat inamicului o mustrare demnă. O serie de așezări erau sub controlul inamicului.

La începutul lunii mai, Reprezentantul Permanent al Președintelui Ucrainei în Republica Autonomă Crimeea, Tamila Tasheva, a raportat că aproximativ 500 de persoane se aflau “în subsoluri” în partea capturată a regiunii Herson, pe care dușmanii i-au torturat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *