falsNumărul ocupanților care refuză să lupte este în continuă creștere/foto ua.depositphotos.com

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina declară o creștere a numărului de ocupanți care încearcă să evite ostilitățile.

Acest lucru este menționat într-un mesaj pe pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“Ocupanții ruși continuă să sufere pierderi pe teritoriul Ucrainei, ceea ce duce la o scădere suplimentară a stării morale și psihologice. Numărul personalului inamic este în continuă creștere, care încearcă să evite ostilitățile în orice fel”, a remarcat Statul Major General.

După cum a raportat UNIAN, o problemă la scară largă se produce în armata rusă-există din ce în ce mai mulți “refuseniks” – soldați care refuză să meargă pe prima linie sau chiar la graniță. 

Ruslan Leviev, fondatorul CIT, a povestit ce se întâmplă cu “refuseniks”: locuiesc în blocuri separate și lucrează în gospodărie: sapă tranșee, transportă echipamente și muniții care servesc nevoilor gospodăriei.

Citește și:  ocupanții ruși sunt demoralizați, suferă pierderi și refuză să lupte-Statul Major General Ocupanții ruși sunt demoralizați, suferă pierderi și refuză să lupte – Statul Major General unitățile militare ruse refuză să lupte și să ceară Rusia-intelligence Unitățile militare ruse întregi refuză să lupte și să ceară Rusia-intelligence mobilizare forțată în ORDLO: ocupanții intenționează să recruteze femei Mobilizarea forțată în ORDLO: ocupanții intenționează să recruteze femei în copertine, ocupanții au împușcat 20 de mașini pentru a nu merge pe prima linie - OVA În copertine, ocupanții și-au împușcat 20 de mașini pentru a nu merge pe prima linie – OVA suntem aproape plecați: ocupantul a povestit despre pierderile Federației Ruse în Ucraina și comandanții lași (audio) “suntem aproape plecați”: ocupantul a povestit despre pierderile Federației Ruse în Ucraina și comandanții lași (audio)

Uneori ocupanții refuză să lupte în masă-în unități întregi. Anterior, jurnalistul Roman Tsymbalyuk a spus că o companie de soldați ruși condusă de un comandant a refuzat să meargă în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.