Vladimir Putin/REUTERS fotoVladimir Putin/REUTERS foto

bine-cunoscut avocat rus Mark Feigin și-a exprimat opinia cu privire la ceea ce ar putea accelera procesul de Victoria Ucrainei în războiul cu Rusia.

Așadar, într-un interviu cu Natalia Vlashchenko, activistul pentru Drepturile Omului a menționat că nu trebuie să ne bazăm pe niciun mecanism internațional.

“De fapt, nu m-aș baza pe un mecanism internațional. La procesul care se desfășoară la Haga, la alte instanțe… Mi se pare că ar fi foarte prezumtiv să credem că pot opri ceva”, a spus Feygin.

potrivit lui, cel mai simplu mod este de a negocia cu un cadavru.

“Ar fi ideal să negociem cu Putin dacă este un cadavru într-o pungă. Pur și simplu nu vă puteți imagina ce fel de aranjamente superbe vor fi. În general, totul va fi rezolvat”, este sigur avocatul.

Feigin a cerut să recunoască acest adevăr: violența câștigă.

“Care este cealaltă cale? Se pare că războiul poate fi oprit doar prin război. Nu merge altfel. Pe măsură ce nu te străduiești. Omenirea a trăit într — o stare conștientă timp de 20 de secole, dar dacă mergeți, nu a existat nimic altceva ca instrument pentru a face violența absolută-pentru a o opri cumva”, a remarcat activistul pentru Drepturile Omului.

Anterior, după cum a scris UNIAN, în a patra lună a invaziei militare pe scară largă a Rusiei pe teritoriul Ucrainei independente, președintele Putin a decis să rescrie istoria și a sugerat că războiul ar putea dura mai mult de 20 de ani și a cerut rușilor să se înmulțească mai activ

plecarea lui Putin de la putere

La 4 iunie 2022, soarele tabloid, referindu-se la Robert Tronton, expert în studiul conflictelor de la King ‘ s College din Londra, a scris că armata rusă ar putea organiza o lovitură de stat și să-l omoare pe Putin din cauza unui eșec în război.

La 6 iunie 2022, a devenit cunoscut cine va numi Putin ca succesor și ce poziție va “da” fiicei sale.

la 9 iunie 2022, au apărut informații că o persoană fără ambiții va prelua președintele Președintelui Federației Ruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.