echilibrul este în comă cu simptome de otrăvire/fotografie kherson.pro Saldo este în comă cu simptome de otrăvire/fotografie kherson.pro

Gauleiter din regiunea Kherson, Vladimir Saldo, se află într-o comă indusă medical într-unul din spitalele din Crimeea. El este transportat la Moscova de un consiliu special.

canalul rus de telegramă BAZA scrie despre acest lucru cu referire la surse.

Ieri, soldul administrației interimare a fost transferat din Regiunea Herson într-o clinică din Crimeea. Astăzi, trădătorul s-a înrăutățit, a fost conectat la un ventilator și pus în comă. Conform rezultatelor unei consultări cu participarea medicilor din Moscova și Crimeea, a fost luată o decizie privind spitalizarea urgentă la Moscova.

Între timp, publicațiile continuă să apară în canalul Telegram personal al soldului. Într-una dintre postările recente din numele său, se raportează că “deteriorarea sănătății a fost rezultatul complicațiilor după coronavirus.”

“Medicii suspectează că” șeful administrației provizorii ” din Regiunea Herson ar fi putut fi otrăvit. Starea lui este evaluată ca fiind extrem de gravă”, scrie BAZA.

Sângele și urina lui Saldo au fost trimise urgent la toxicologie pentru cercetare-medicii cred că a fost otrăvit. Rezultatele testelor de sânge vor putea clarifica dacă există vreo otravă în corpul său în doar câteva zile.

Citește și:  un gest de bunăvoință în regiunea Herson: expertul a spus ce îi va face pe ruși să plece Un “gest de bunăvoință” în regiunea Herson: un expert a spus ce i-ar face pe ruși să plece grupul Vostok din Ucraina este comandat de generalul Muradov: ce se știe despre câinele credincios al lui Putin (video) Grupul Vostok din Ucraina este comandat de generalul Muradov: ce se știe despre câinele credincios al lui Putin (video) APU a lovit și podul feroviar Antonovsky-colaboratorul balanței APU a lovit și podul feroviar Antonovsky-colaboratorul de echilibru ocupanții se pregătesc pentru un referendum în Herson - Sobolevsky Ocupanții se pregătesc să organizeze un “referendum” în Herson-Sobolevsky  De-ocuparea Kherson: expertul a sugerat cum va acționa APU și dacă Federația Rusă va merge pentru un gest de bunăvoință De-ocuparea Kherson: expertul a sugerat modul în care Forțele Armate ale Ucrainei vor acționa și dacă Federația Rusă va merge pentru un “gest de bunăvoință”

După cum a raportat UNIAN mai devreme, a devenit cunoscut faptul că trădătorul Kherson Vladimir Saldo, care cooperează cu ocupanții ruși, a mers brusc la spital.

vorbitorul Ova Odesa, Serghei Bratchuk, a sugerat în telegramă că soldul a fost, probabil, doar speriat de partizani și FSB rus, “care scrie off trădători.” 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.