în 2016, Guvernul japonez a ajutat autoritățile locale să repare această școală/Foto Pavel Kirilenko/Administrația Regională de Stat Donetsk (OVA)În 2016, Guvernul japonez a ajutat autoritățile locale să repare această școală/Foto Pavel Kirilenko/Administrația Regională de Stat Donetsk (OVA)

în regiunea Donetsk, ocupanții au intrat într-o școală de muzică din Svyatogorsk, clădirea a fost distrusă la pământ.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“O altă instituție culturală a fost distrusă de ruși în regiunea Donețk. De data aceasta – o școală de muzică din Svyatogorsk. Școala a fost incendiată astăzi în zori și a fost distrusă la pământ”, a spus el.

foto rușii au distrus o școală de muzică din Svyatogorsk pe 21 mai 2022 Pavel Kirilenko/Donetsk Administrația Regională de Stat (OVA) Photo Russians a distrus o școală de muzică din Svyatogorsk pe 21 mai 2022 Pavel Kirilenko/Donetsk RSA (OVA)  foto rușii au distrus o școală de muzică din Svyatogorsk pe 21 mai 2022 Pavel Kirilenko/Donetsk rsa (OVA) foto rușii au distrus o școală de muzică din Svyatogorsk pe 21 mai 2022 Ova (ova)

Potrivit lui Kirilenko, în 2016, Guvernul japonez a ajutat autoritățile locale să repare această școală – a făcut parte din proiectul “asistență pentru stabilizarea comunităților din Donbas”. 

Citește și:  președintele a subliniat un fapt important despre invazia pe scară largă a Rusiei în Ucraina Președintele a subliniat un fapt important despre invazia pe scară largă a Rusiei în Ucraina Ucraina are nevoie de 5-7 ani pentru a șterge teritoriul-Ministru adjunct de Interne Ucraina are nevoie de 5-7 ani pentru a goli teritoriul-Ministru adjunct de Interne autoritățile din Regiunea Luhansk au numit o condiție în care este posibilă o contraofensivă a Forțelor Armate ale Ucrainei în regiune Autoritățile din Regiunea Luhansk au numit condiția în care este posibilă o contraofensivă a Forțelor Armate ale Ucrainei în regiune

“Rușii au transformat-o în ruine. Sunt recunoscător poporului japonez și tuturor aliaților noștri care au ajutat la reconstrucția Donbass de ani de zile. O vom reconstrui acum”, a subliniat șeful regiunii.

Anterior, ocupanții ruși au tras artilerie la Severodonetsk. O școală în care oamenii se ascundeau a intrat sub foc, rezultând cel puțin trei morți. La momentul bombardamentului, în clădirea școlii erau aproximativ 200 de persoane, majoritatea copii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.