Shmigal a spus că APU sunt transformate în timpul războiului /UNIAN Shmigal a spus că APU sunt transformate în timpul războiului/UNIAN

Forțele Armate ale Ucrainei sunt în proces de transformare activă. Este accelerat de luptele din țară.

Acest lucru a fost anunțat de prim-ministrul Ucrainei Denis Shmygal într-un interviu acordat ediției italiene a Adnkronos.

“În acest moment, în timpul războiului, trecem la standardele NATO. Avem o mulțime de arme moderne pentru armata ucraineană. Armata noastră este foarte motivată să-și apere țara și granițele europene. Prin urmare, avem nevoie de un număr mare de astfel de arme, precum și de Finanțe, de o perspectivă europeană și de sancțiuni împotriva agresorului”, a spus el.

Premierul a adăugat că ucrainenii au ales să facă parte din Democrația europeană și din familia europeană a țărilor.

“Aceasta este ceea ce este consacrat în Constituția noastră și ceea ce este în inimile poporului nostru și ale armatei. Plătim un preț mare pentru libertate, democrație și dorința de a face parte din lumea civilizată. Ucraina este acum în centrul continentului European și, în același timp, la granița democrației”, a concluzionat premierul.

Citește și:  soldații brigăzii 25 au distrus BMP-1 cu o lovitură bine țintită și i-au prăjit pe ocupanți (video) Soldații Brigăzii 25 au distrus BMP-1 cu o lovitură bine țintită și i-au “prăjit” pe ocupanți (video)în Donetsk CAA a risipit impresia înșelătoare a luptelor și a dat sfaturi rezidenților În Donetsk CAA risipit impresia înșelătoare a luptelor și a dat sfaturi pentru rezidenți  Federația Rusă a declarat că au invadat Ucraina din cauza amenințării de răsturnare a regimului Putin Federația Rusă a declarat că au invadat Ucraina din cauza amenințării de răsturnare a regimului Putin Ministerul Apărării: armata rusă nu poate ajunge la granițele administrative ale regiunilor Donetsk și Luhansk Ministerul Apărării: armata rusă nu reușește să ajungă la granițele administrative ale regiunilor Donețk și Luhansk  ocupanții din Grad au tras într-un autobuz cu evacuații din Severodonetsk și Lisichansk (foto) ocupanții din Grad au tras într-un autobuz cu evacuații din Severodonetsk și Lisichansk (foto)

După cum a raportat UNIAN, pe 26 aprilie, ministrul ucrainean de Externe Dmitry Kuleba a anunțat tranziția Ucrainei la o “fază fundamental nouă” – transferul forțelor armate la arme și standardele NATO.

În aceeași zi, Germania a aprobat în cele din urmă transferul de arme grele către Ucraina. Ministrul german al Apărării, Kristine Lambrecht, a declarat în timpul summitului de la baza aeriană americană Ramstein că Berlinul va aloca 30 de tancuri antiaeriene Gepard Ucrainei.

urmând exemplul Germaniei, alte țări au început să transfere arme grele în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.