fals

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a povestit cum Kievul a fost distrus ca urmare a bombardării nocturne a capitalei și i-a sfătuit pe oamenii de la Kiev să iasă afară în aparate respiratorii. El a anunțat acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“Inamicul continuă să atace capitala. Noaptea, salvatorii au stins un incendiu mult timp în districtul Podolsk, unde un centru comercial a ars ca urmare a bombardamentelor. 6 clădiri rezidențiale au fost avariate, trei dintre ele fiind nelocuibile. 8 persoane au fost ucise. Spațiile a două școli și două grădinițe au fost, de asemenea, avariate”, a spus Klitschko.

El a mai spus că poluarea aerului este observată în capitală și în regiune din cauza incendiilor după atacurile aeriene.

“Nu deschide ferestrele. Și când ieșiți afară, Protejați-vă plămânii purtând chiar și un aparat respirator medical de tip FFP2”, a subliniat Klitschko.

El a mai spus că starea de asediu de la Kiev va fi consolidată. Va începe pe 21 martie la ora 20:00 și va dura până la ora 7: 00 pe 23 martie, adică până poimâine.  Magazinele, farmaciile, benzinăriile, instituțiile nu vor funcționa în acest moment.

“Fac apel la oamenii de la Kiev-nu trage și nu posta videoclipuri de circulație a echipamentelor militare, blocaje rutiere, de protecție a obiectelor strategice. Nu ajuta inamicul!”,- primarul de la Kiev a reamintit.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *